Nicky Beentjes

Weten zonder woorden

Nicky Beentjes


Nicky Beentjes
Feng Shui ​​​​Vormgever en Healer
Mijn verhaal

Ik was een stil en verlegen meisje. Praatte thuis wel maar op de kleuterschool hield ik een jaar lang mijn mond dicht. Kinderen in de klas hadden me om iets uitgelachen. Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen want praten doe ik volop. Alleen heb ik niet altijd woorden nodig om te weten wat jij wilt.

Jeugd

Ik ben de oudste van 3 meisjes en groeide op in een harmonieus gezin. Geboren in Mijdrecht en op mijn 14e verhuisd naar Vinkeveen, naar een oude nog te verbouwen boerderij. De eerste klas van de lagere school was in Montpellier, Frankrijk. Daar praatte ik weer niet, logisch want ik sprak geen Frans.

Letters tekenen, recepten verzamelen, Chinese en Westerse Astrologie, kleurenleer, numerologie, I Tjing... alles had mijn belangstelling. De boeken die ik erover kocht op mijn twaalfde staan nog steeds in mijn kast.

1984... Grafisch​e vormgeving en Kleuradviezen

Na het VWO en de Grafische MTS en in loondienst als ontwerper van digitale presentaties volgde ik in de avonduren nog een opleiding Lay-Out en Interieurontwerp. In 1996 start ik mijn ontwerpbureau voor grafisch​e vormgeving en kleur-interieuradvies.

1997... Feng Shui en Energiewerk

In 1997 tijdens een vakantie in San Francisco stuit ik op boeken over Feng Shui, er klikt iets. Dit is mijn pad, voel ik. Jaren studie volgen en er komt energiewerk (Clearing en Healing) bij. Ik gebruik het allemaal in mijn werk.

2011... ​Online ​Marketing en Chinese Voedingsleer

​Van 2011 t/m 2014 doe ik veel trainingen op het gebied van Online Marketing bij Open Circles Academy. Ik maak me WordPress eigen, het schrijven van webteksten en Social Media. Tegelijkertijd doe ik een opleiding Chinese Voedingsleer (5 Elementen Voeding) en ​maak een website hiervoor met mijn eigen ervaringen (www.5elementenkoken.nl)

2014... Het 'Licht' zijn

In 2014 zie ik tijdens een hypnose sessie mezelf met een 'lichtje' in mijn handen. Dit is wat ik diep van binnen wil. Het 'Licht' zijn voor anderen, mijn aanwezigheid, mijn inspiratie die voldoende is om de verandering in mijn klanten in gang te zetten. Op welk vlak dan ook. Bij Elohim Centre in Veelerveen volg ik een opleiding Master Healer Reader Coach.

2017... ​​Lichter Leven, minder stress, meer genieten

​Ik besef me dat alles wat je anders wilt alleen dan kan veranderen als je bij jezelf begint. Wat ​je eet​ en hoe je denkt bepaalt ​je gedrag. ​Feng Shui voegt nog een dimensie toe, de invloed van energie in een ruimte en daarmee op de mens die er woont of werkt.
Ik ​richt me op het werken vanuit energie​, ook wel Ch'i, Ki of ​Prana genoemd.
Hoe verander je de energie in jezelf en je huis om zo je leven ​lichter te maken. Minder stress te ervaren en meer te genieten.

Ik houd van

Versgebakken appeltaart, Thaise rode curry, reizen naar India en Zuid-Oost Azië, Terschelling, fotograferen, films als ​Intouchables, The Marigold Hotel, Lion en Heat. De muziek van U2 en Peter Gabriel maar ook van die lekkere dansnummers uit mijn jeugd (durf het bijna niet op te schrijven 'Dancing Queen van Abba'... ;-))

Ik woon in Haarlem samen met mijn partner en zonder kinderen in een huis uit 1911. Het engste wat ik ooit deed was een parachutesprong en een van de beste boeken die ik ken is Vraag en het wordt gegeven van Esther en Jerry Hicks.

Mijn levensmotto is Life is supposed to be Fun. Ofwel ik zie altijd een oplossing en houd het lekker licht en luchtig. Humor zal je redden 😉

Stel me een vraag en ik ben er voor je

Voel jij of je leven nu uit balans? Twijfel je aan iets? Is je interieur toe aan verandering? Mis je op dit moment de rust in je leven? Wil je weer genieten? Bel dan gerust voor een gratis 20 minuten Kennismaking Sessie​ naar 06 - 5320 5588. We bespreken waar je staat en ​wat ik voor je kan doen.

Of... download eerst mijn gratis e-book met 7 tips voor meer rust en goede energie in je dagelijks leven.

Nicky Beentjes


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save