Hoi Nicky, er lijkt inderdaad wel iets te gebeuren!

Diepere slaap

"Ik slaap opvallend veel dieper en droom indrukwekkende dromen maar ik word nog steeds zomaar een keer of drie per nacht wakker, zomaar uit een diepe slaap. Ik slaap dan wel gauw weer verder en dat is nieuw voor me. Ik ben al jaren een slechte onrustige slaper en als ik even stress heb in het dagelijks leven lig ik 's nachts te woelen...."

Een helder hoofd zonder koffie

"Tot mijn stomme verbazing smaakt de koffie mij 's morgens niet meer. Ik zal het toelichten: als ik op sta neem ik eerst een glas heet water (dat is goed voor de poeperij) en daarna twee mokken koffie, om een uurtje of tien nog een kop koffie en dat is het dan. Ik heb koffie echt nodig om helder te worden, helemaal na een slecht geslapen nacht. Verder drink ik geen koffie meer gedurende de dag anders merk ik dat de nacht er op, ik ben er heel gevoelig voor. Dus vanochtend heb ik met tegenzin drie kleine kopjes genomen en evengoed helder en goed gefunctioneerd vandaag!"

Kan beter bij mezelf blijven

"Het lijkt ook wel of ik beter bij mezelf kan blijven en niet gauw uit evenwicht raak, ik ben daar ook best gevoelig voor. Dus al met al heel positief.

Dank!

Hartelijke groet van Marijke


Ook beter bij jezelf blijven met Clearing?

[gravityform id="24" title="true" description="true"]

 

>