oude situatie in de bedrijfskantine
kantine met ronde tafels

​Oude situatie... rechte kantinetafels, 'vlak' in kleur

​In samenwerking met Ludo Gommans van Luudo​/Lugom Office Solutions heb ik gewerkt aan de restyling van deze bedrijfskantine. Een van de vragen van de opdrachtgever was om een ontwerp te maken dat het teamgevoel bevordert.
 
Ingrediënten daarvoor zijn totale sfeer, kleurgebruik, indeling en keuze van materialen en vormen. Basis van het ontwerp is het gebruik van grote ronde tafels in plaats van de eerder gebruikte rechthoekige tafels.

Ronde tafels in plaats van de rechthoekige zorgen voor een meer open sfeer waarin je makkelijker contact maakt met anderen.

Nieuwe situatie... ronde vormen, eigen fotografie en kleurrijk

​3 foto's van de fotowand zijn gekozen op de bedrijfsuitjes die dit bedrijf georganiseerd heeft. Ze geven de ruimte sfeer én bevatten een gezamenlijke herinnering waardoor ook het teamgevoel versterkt wordt.

Het Kleurpalet bevat donkerblauw, helderblauw, wit en oranje. Om de televisie minder op te laten vallen als hij uitstaat is de achterwand donkerblauw gemaakt.

Als hij aanstaat is de focus gericht op het scherm en is het donkerblauw rustig aan je ogen. De contrastkleur oranje is complementair aan het donkerblauw waardoor de ruimte qua kleur in balans is.

De oude kantine had een warme kleur glanzende vloer en crèmetinten. Door te kiezen voor meer uitgesproken kleuren en deze gedoseerd toe te passen krijgt de ruimte meer diepte en een vrolijker sfeer.

Ook ​een Feng Shui opfrisbeurt voor ​jullie kantineruimte?

Kan jouw bedrijfskantine of andere kantoorruimte wel een restyling gebruiken? We komen graag langs ​voor een verhelderend inspiratiegesprek.

>