Feng Shui Interieur Flitsadvies

​Antwoord op jouw ​interieur​vra​gen

​Vragen over je interieur. Kiezen voor het een heeft gevolgen voor het ander.
Vaak beslis en kies je niet omdat je het gewoon niet weet.
Je muren blijven kaal en wit​ en je oude bank kan nog wel een jaartje mee.

Jammer. Want een huis dat fijn voelt met de spullen waar jij van houdt maakt je ​blij, ontspannen én energiek.

Het Feng Shui Interieur Flitsadvies helpt je de interieurkeuzes te maken en de beslissingen te nemen waar je echt achter staat​ en voorkomt dure miskopen.

kleurideeën voor je interieur

Wat is het Interieur Flitsadvies?

​30 minuten (of langer) praten over je interieur. Op een sfeervolle plek in Haarlem, Restaurant La Place Dreefzicht. Ongestoord en aan de hand van jouw interieurfoto's en plattegrond of bouwtekening (liefst schaal 1:50 of 1:100).

Bij indelingsvragen schets ik jouw en mijn ideeën. We oriënteren ons op kleuren en je ontdekt waarom de ene keuze beter kan zijn dan de andere. Ik laat je zien wat Feng Shui voor je kan doen en geef je tips hoe je de energie in je huis in balans houdt.

Na afloop loop je met een hoofd vol inspiratie de deur uit en weet je precies wat je volgende stap is.

Waar helpt het Flitsadvies je bij?

Het advies helpt je de juiste keuzes te maken voor je interieur zodat je dure miskopen voorkomt en een stapje dichter bij jouw droominterieur komt.

Het Flitsadvies kan gaan over:

• Indelingsvragen
• Keuze in meubilair
• Verbouwingsplannen
• Keuken- en badkamerindeling
• Kiezen van kleuren (verf, stoffering)
• Feng Shui tips voor een goede energie

Voor wie?

  • Voor iedereen die wel interesse heeft in uitgebreider Feng Shui Interieuradvies maar eerst vrijblijvend wil kennismaken om te zien of er een klik is (en ​mijn ideeën voor jouw interieur aanspreken :-))
  • Voor iedereen die graag eens met een professional wil overleggen en benieuwd is naar andere ideeën voor zijn of haar interieur maar niet direct een interieurarchitect of uitgebreid plan nodig heeft.

Waarom maar ​30 minuten?

Tuurlijk kan het ook langer. Maar mijn jarenlange ervaring in het geven van korte interieuradviezen bij Woonmall Villa Arena in Amsterdam heeft me geleerd dat ​30 minuten ​soms ook al voldoende is om je belangrijkste vragen te beantwoorden en je geïnspireerd de deur uit te laten gaan.

​​Kan een Feng Shui Flitsadvies ook bij jou thuis?

​Jazeker. Dat kan prima. Het advies is dan minimaal 1 uur. De praktijk leert echter dat het meestal 1,5 tot 2 uur duurt omdat we je hele huis en interieur bekijken op kleur​, indeling​ en Feng Shui levensgebied (Bagua). Dit advies is 90 euro ex btw per uur.

​Met de Bagua​ ​bekijken we welke kleuren en materialen per levensgebied het meest passend zijn. ​

​De Bagua methode is gericht op de kracht van het onderbewuste. Het is een ​fijne manier om jezelf er middels kleur en accessoires steeds aan te herinneren wat je in je leven belangrijk vindt en hier letterlijk meer aandacht en energie aan te geven​ om zo zaken te manifesteren.

*Een Feng Shui Bagua advies is niet te vergelijken met een Puur Feng Shui Advies dat de kwalliteit van de energie voor dit jaar voor jou en in je huis bekijkt om zo te zorgen voor meer kansen op het vlak van liefde, werk, carrière, geld en gezondheid. 

Dit advies is een combinatie van pure Feng Shui​ en kleur- en indelingsadviezen.

​Je investering voor een Puur Feng Shui Advies start bij 880 euro ex btw afhankelijk van grootte van je woning, aantal bewoners en locatie.

Wat kost het?

Het Flitsadvies van ​30 minuten in Haarlem aan de hand van je plattegrond en/of foto's is 50 euro. Je ontvangt hier een faktuur voor. Langer advies is 10 euro per 10 minuten extra.

*Prijzen zijn exclusief 21% btw

​Heb je interesse in een ​Feng Shui/Interieur Flitsadvies?

​Vul je gegevens in en je voorkeurdag en tijdstip en ik neem graag contact met je op om een datum in te plannen.

Feng Shui Interieur Flitsadvies

Persoonlijke interieuradviezen in Haarlem
    Ik neem altijd telefonisch contact met je op over je vraag, gewenste en mogelijke tijdsduur en planning afspraak.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.