Chinese Astrologie

​​Waarom een Feng Shui Consult?

Een tijdje geleden ontving ik deze mail van Dyanthe

Graag zou ik Feng Shui advies willen voor thuis. Onlangs ben ik mij gaan verdiepen in de vijf elementen leer, en ben ik ook gaan leven/eten volgens de vijf elementen uit de TCM.

Omdat het mij zoveel goeds brengt is Feng Shui advies voor bepaalde elementen in huis en leven voor mij de volgende logische stap. 

Wat mij opvalt is dat bij ons al geruime tijd eea 'stagneert'. Gelukkig is iedereen gezond, maar het is een feit dat flink wat kwartjes bij ons net iets te vaak de andere kant op rollen en dat begint mij te frustreren. ​

Oude cv ketel; extra bijbetaling jaarrekening van nuon van 2500 euro, of diverse malen een proces verbaal ontvangen voor een verkeerde rijstrook rijden ergens in Leeuwarden wegens wegwerkzaamheden 400 euro, of misverstanden met nota's, of een belastingadviseur die vergeet belastingaangifte te doen in 2014 met veel nasleep ivm terugbetaling van toeslagen.

Qua mijn werk; ik heb een baan die mij veel energie kost, iets anders vinden binnen mijn huidige werk, wil niet vlotten. 

Ik heb al zelf wat ondernomen zoals opruimwerk, de rommelige voortuin opnieuw ingericht en deze laten bestraten. Nu wil ik graag gebruik maken van jouw diensten want ik weet niet meer te bedenken. Wij wonen in een zeventiger jaren eengezinswoning van 150 m2. Deze woning willen wij verbouwen op termijn. Daar wilden wij al langer geleden mee beginnen, maar het komt er maar niet van. We zijn met z’n tweeën en hebben een zoontje van zeven.

​De perfecte Feng Shui vraag

Haar vraag is het perfecte voorbeeld waarom je een Feng Shui ​Consult zou willen laten doen. Er zijn tegenslagen, je bent toe aan een nieuwe stap in je leven en ​je wilt verbouwen.Met een Feng Shui ​Consult bekijk ik wat de mogelijke oorzaken voor de stagnatie en tegenslag ​zijn. ​Hoe we kunnen zorgen dat de situatie verbetert en de kansen op ander werk vergroot worden.

Het Feng Shui ​Consult dat ik voorstel voor haar situatie bestaat uit een aantal stappen​. ​
Er is een bezoek aan haar woning nodig en een aantal berekeningen om de energie in huis te ​bepalen en praktische inrichtingsoplossingen te geven om zaken te verbeteren.

Omdat ze ook behoorlijk willen verbouwen (muren eruit, voordeur verplaatsen) is het helemaal van belang om met Feng Shui te kijken of je daarmee de energiestroom (ofwel je kansen op meer welzijn en welvaart) vergroot of juist vermindert.

Indelingsschetsen voor de nieuwe indeling en positie van bed, fornuis, voordeur etc. zijn hiermee ook onderdeel van het advies.

Een goede energiestroom in je huis (of kantoor) is bepalend voor de ‘flow in je leven’, het gevoel dat je op je pad zit en wat je verlangt ook lukt, bovendien zorgt het ervoor dat je je vitaler voelt.

We spreken een aantal zaken af:

  • Een bezoekafspraak voor praktische Feng Shui en inrichtingstips en de Feng Shui voorbereiding voor het verdere advies (fotografie, kompasmeting ligging woning, bekijken directe omgeving en gehele huis).
  • Bespreking wensen
  • Een eind afspraak voor de toelichting op het uitgewerkte Feng Shui ​Consult
  • Betaalafspraak (in termijnen)

​Feng Shui Datum Selectie

​De bezoekafspraken plan ik altijd op een volgens Feng Shui gunstige dag zodat de ‘energie van de dag’ mij én de klant helpt bij het gewenste resultaat. (Feng Shui Datumberekening).

Iets wat in Nederland niet zo bekend is maar in Azië des te meer zoals voor de start van een bedrijf, opening of zelfs een huwelijk.

Resultaat

​Na afloop van dit eerste onderdeel van het Feng Shui Consult vroeg ik haar of ze voor mij 3 vragen wilde beantwoorden:

  1. Hoe voelde je je eerst (in je huis/woonkamer), waarom heb je advies gevraagd. Dit had zij al in haar mail verwoord maar misschien had ze hier nog een aanvulling op.
  2. Hoe heb je het adviesbezoek ervaren? (wat had je verwacht, is het resultaat wat je verwacht had... beter,
    slechter, anders).
  3. Hoe voelt de sfeer of jij je nu, wat is er veranderd voor je.Haar antwoord was als volgt:

1. De woonkamer was rommelig en chaotisch waardoor ik mij ook onrustig voelde en voortdurend spullen aan het verschuiven was van de ene naar de andere plek. De reden van aanvraag is dat ik het idee had dat het wat energie betreft positiever zou kunnen zijn in huis, en of wij iets kunnen doen om financiële tegenvallers tegen te gaan. En toekomstig verbouwadvies mbt de energiestromen in huis.

2. Ik had niet verwacht dat we meteen de woonkamer onder handen zouden nemen, dus dat was wel een verrassing, dat het bezoek aan huis meteen een zichtbaar effect had. Ik had in gedachten dat er iets aan symbolen zouden worden besproken en geadviseerd ( metaal, aarde, water.. etc elementen mbt plaatsing van een beeldje, of bijvoorbeeld een waterval etc in de juiste hoek zoals je dat leest in Feng Shui boeken. Maar wellicht komt dat later aan bod. Het is prettig dat ik straks weet dat qua energie na de verbouwing de voordeur of het bed straks op de juiste plek staan.

3. De sfeer is rustiger, ik voel mij veel prettiger als ik in de woonkamer ben...er is meer harmonie. Ik wil het netjes en overzichtelijk houden, dus geen volle eettafel met spullen en rommel meer her en der.

Dyanthe, 47 jr, ambtenaar

Een prachtige referentie die ik op mijn site kan zetten maar daar was het niet mee afgelopen... want een paar dagen later ontving ik de volgende mail.

Hallo Nicky,

Vandaag heb ik niet alleen het eerste termijn overgemaakt, maar ook het tweede en het derde. Dat leek mij handig omdat ik tussentijds op vakantie ga en het zo alvast is betaald.

Eerlijkheidshalve moet ik nog iets melden, en dat is dat ik ineens heel veel saldo op mijn rekening heb, ik begrijp er niets van, ik moest echt twee keer kijken. Zelfs na het afboeken van de hypotheek heb ik waanzinnig veel saldo over.
Volgens mij werkt het Feng Shui advies nu al. 🙂 !!!

Hartelijke groet,
Dyanthe

Je begrijpt hier is zij ontzettend blij mee, maar ik ook met nu al zo’n geweldig resultaat!​​​

Vraagt jouw situatie om een Feng Shui Consult?

​Stel je vraag ​via de contactpagina of bel me op 06 - 5320 5588 dan bespreken we je situatie.

>