Het Kleurrijk Leven Programma bied jou een onzichtbare mentor

Wordt het eens tijd dat je voor jezelf en jouw hartsverlangen kiest?

Heb je weleens het gevoel dat je er al jaren voor iedereen bent behalve voor jezelf? Dat je maar doorgaat maar diep in je hart verlangt naar 'anders'? Naar meer plezier, naar gaan doen wat echt je hart heeft omdat wat je doet je geen echte vervulling meer geeft?

Als je veel tegelijk doet, alle ballen in de lucht houdt en dat ook nog eens vol zelfvertrouwen en zonder een kik te geven, lijk je een superman of -woman. Maar zelf weet je wel beter. Ook een superman ziet het soms niet meer zitten, raakt in een scheiding of heeft het gevoel dat hij het niet lang meer trekt... als hij of zij op deze manier doorgaat.


Wat is het probleem?

Het eerste probleem is waarschijnlijk dat je aan alles voelt dat je iets anders wilt maar nog niet precies weet wat dan. Het tweede is dat je voelt dat je risico's loopt en als je te lang doorgaat weer in een burnout terecht kan komen. Je zit echter op een rijdende trein en je kunt niet stoppen.

Herken je dat?

Je leven is nu best comfortabel. Waarom zou je dat helemaal omgooien voor het grote onbekende? Doorgaan op de ingeslagen weg is zoveel makkelijker. Alleen, je voelt aan alles dat dit wat je nu doet het niet meer is. Je wilt door, met 100% energie, je hebt je al lang genoeg laten inbinden! Je voelt dat het kán, maar je weet even niet waar je moet beginnen en er komt in elk geval nu veel te veel op je af.

Dan kan ik je helpen

Mijn lifecoach programma is er namelijk op gericht jou meer inzicht, rust, ruimte en vervulling te geven.
Ga je met Kleur, Astrologie en Human Design ontdekken waar je ware talenten liggen en hoe je die kunt gaan gebruiken.
Met Helder Hoofd Sessies geef ik je de rust in je hoofd. Dat voelt als herboren.
Met Feng Shui interieuradvies richt ik je huis zo in dat je ontspant, slaapt en geniet. Zoals het hoort.
Met praktische ondersteuning op het gebied van slapen en eten zorg ik dat je je energie zelf weer oplaadt.
En met Energetic Branding vertalen we jouw zielsverlangen naar een website die ook in energie resoneert met je klanten voor een florerend bedrijf.


Wanneer is het Kleurrijk Leven Programma ideaal?

 • Als je veel van jezelf vraagt, maar even niemand hebt die tegen je zegt dat je rustig aan mag doen
 • Als je graag zou willen opladen, maar het niet ziet zitten om tijd te maken voor nog meer sport, yoga of meditatie
 • Als je net bent verhuisd of je indeling hebt veranderd en je nog steeds niet echt thuis voelt in je eigen huis
 • Als je toe bent aan een andere richting in je leven, voor jezelf en jouw hartsverlangen wilt kiezen maar even niet goed weet wat en hoe


Focus kiezen en breed oplossen

De oplossing: Life coaching vanuit de 5 Elementen (Feng Shui). In Feng Shui vullen de wijsheden over je eigen mindset, je geheime talenten, een fijn gevoel in huis en de juiste focus op je voeding elkaar aan en zorgen zo voor meer rust en balans. Maar ook voor meer zingeving omdat je eindelijk voor jezelf en jouw hartsverlangen kiest.

Het maakt niet uit waar we beginnen, als we het maar in stappen doen. Het mooie daarvan is: dat werkt bijvoorbeeld perfect als je een thuis wilt creëren voor jezelf en je kinderen en tegelijkertijd op scherp moet blijven staan om in je werk het volgende level te bereiken.

Maar het kan ook andersom, dat ik je eerst help met je energie en de rust in je hoofd, zodat je zelf weer zin krijgt om aan te pakken.

Dit bied ik je

Kleurrijk Leven Programma

Meer energie en beter slapen

Alles wat je in je leven wilt vraagt energie. Als je dat niet hebt, als je je vaak moe voelt, slecht slaapt en daardoor al vermoeid aan je dag begint, dan word het heel lastig om te bereiken wat je wilt.

Daarom krijg je tips hoe je meer energie krijgt van maaltijden die bereid zijn vanuit de Oosterse kijk op voeding (5 elementen voeding). Je volgt een aantal workshops waarin je niet alleen de theorie krijgt maar ook de praktijk... het bereiden van lekkere en gezonde maaltijden waar jij (en je buik) weer blij van worden!

Ontdek jouw talent en potentieel

Hoe makkelijk zou het zijn als je vanaf je geboorte al weet wat je te doen staat. Als helemaal helder is wat jouw pad is en je de handvatten hebt gekregen om je doel te bereiken. Helaas weten we dat vaak niet.

Misschien is wat jij nu doet wel gewoon toeval. Of doe je iets maar voel je onderhuids dat er iets groters, iets anders of beters op je wacht.
Jouw leven ontrafelen, jouw geheime talenten ontdekken doen we aan de hand van o.a. Chinese Astrologie. Weet je al precies wat je wilt? Ook dan is astrologie een handig hulpmiddel om te finetunen wat je op welk moment het beste kunt doen voor het beste resultaat.


Word helder en rustig in je hoofd

Vaak zijn we zo druk in ons hoofd dat je gewoon nooit toekomt aan bedenken wat je zou willen.
Deadlines, verplichtingen, eindeloze to-do lijsten, irritatie en frustratie voeren de boventoon. Niet handig als je diep van binnen een ander leven verlangt.

Helder Hoofd Sessies op afstand en Access Bars sessies in Haarlem zorgen voor rust en helderheid in je hoofd. Met als gevolg dat je een stuk relaxter in je leven staat (en dat heeft zowel een positief effect op jouzelf als de mensen om je heen).

Creër een vitale energie in je huis

Feng Shui, Energie, Kleur en Indeling daar gaat het om bij dit onderdeel. Want een plek waar jij je thuis voelt, een plek waar je kunt ontspannen en die helemaal naar je zin is ingericht, daar word jij blij van.

Ik help je met de zichtbare en de onzichtbare sfeer in je huis. We kijken zowel vanuit kleuren, materialen en een logische indeling als vanuit de Feng Shui geboortehoroscoop van je huis. Want daarmee kun je op de kamer nauwkeurig aanwijzen waar de energie voor jouw doel, voor wat jij in je leven wilt, het meest gunstig is.

Maak de wereld mooier met jouw talent

Je blijheid, enthousiasme, het ‘er helemaal voor gaan’ gevoel vanuit jouw talent komt samen in jouw bedrijf. Met Energetic Branding zorgen we ervoor dat je website jouw 'energie' heeft. In kleur, tekst, beeld en vormgeving.


Zodat je klant leest én voelt dat hij of zij bij jou moet zijn.


Ik ondersteun je samen met een webbouwer met de techniek, huur waar nodig ontwerpers in voor logo, illustratie en fotografie en help je zelf met de overall look and feel plus de copywriting.

Feng Shui Dag - voor inzicht en inspiratie

De Feng Shui Dag in Haarlem. Een Dag om je te inspireren en kennis te laten maken met de kracht van energie en de 5 elementen. 
Voor jezelf, je voeding én je interieur. 
Wie ben jij? Wat eet je voor meer energie en wat vertelt je huis?

Waardevolle tips en inzichten om je leven net wat lichter en leuker te maken.

De Feng Shui Dag staat op zichelf of is jouw opstap naar een of meerdere onderdelen van het Programma.

6 maanden lang de focus op jou en niemand anders

 • Elke week een Helder Hoofd Sessie zodat je je vrijer en lichter voelt. Je leven beter aan kunt en minder innerlijke spanning en onrust opbouwt

 • Elke maand een Access Bars sessie in Haarlem, een uur heerlijk tot ontspanning komen waarbij ik alleen een aantal punten op je hoofd aanraak.

 • Ontdekken van je talenten en wat je ècht wilt voor meer vervulling in je leven met Kleur Coaching en Chinese Astrologie

 • Voedingstips vanuit de Chinese Voedingsleer. Voor rust in je lijf, een helder hoofd en lekker slapen

 • Ochtend of middag bij je thuis voor het creëren van een Zen sfeer in je huis. Op basis van Feng Shui

 • Elke week een half uur lang een luisterend oor. Voor support, motivatie en inspiratie. Of het nu over jou, je relatie of je werk gaat.

 • Strippenkaart met 8x 30 minuten Interieur Support. Voor vragen over kleur, indeling en stijl. Via de e-mail.

 • 6 inzichtgevende Coachingsessies voor het vrijlaten van dat wat je tegen lijkt te houden om te kiezen voor jezelf en wat jij wilt

Voor wie is dit geschikt?

Het Kleurrijk Leven Programma is gericht op groei, op geluk. Voor als doormodderen geen optie meer is en je al lang genoeg hebt geaccepteerd dat het leven niet verder ging dan 80%.

Het werkt voor vrouwen, van die vrouwen die alles willen en maar blijven doorhollen. Die meer zingeving zoeken en eindelijk hun hart willen gaan volgen maar nog zoveel beren op de weg zien.

Het werkt ook voor mannen. Mannen die zelf ook zo zijn, of mannen die na een scheiding ineens gedwongen in een rol zitten waarin huis, sfeer en balans in de relaties met een -ex en de kinderen net zo belangrijk zijn als die carrière.

Ben je net verhuisd? Net gescheiden? Net van baan veranderd? Heb je geen tijd om alles in alle rust uit te zoeken en wil je snel een goede sfeer om je heen, rust in je hoofd en een gezonde leefstijl zodat je door kunt?

Realiseer je je dat je je niet kunt veroorloven om het hoofd te laten hangen en moet je dóór, maar dan liefst wel een beetje gelukkig?

In dit 6 maanden programma begeleid ik je naar een 'Kleurrijk Leven'

Door jou te leren hoe je profiteert van de Chinese levenswijsheid krijg je je leven weer op de rit en krijg je het gevoel dat je weer wind mee hebt.

Ik help je op vijf vlakken, 5 elementen:

 1. Persoonlijk: rust en ruimte in je hoofd (Water)
 2. Werk: focus en helderheid voor de keuzes van je hart (Metaal)
 3. Eten: warm en vol voedingswaarde, voor de hele dag energie (Aarde)
 4. Sfeer in je huis: zodat jij en anderen zich thuis voelen en kunnen ontspannen (Hout)
 5. Breng jouw talent de wereld in, de start van je eigen bedrijf en een Energetic Branding website (Vuur)


Boek een vrijblijvend Verhelderend Gesprek met mij waarin we bespreken of dit Kleurrijk Leven Programma voor jou geschikt is.

>