Ontdek de ​geheime kracht van je eigen energie

​"Hoe je rondom 50 ​moeiteloos de rust in je hoofd
en ​de vervulling in je leven terugkrijgt"

 • ​Je hoofd weer helder en ​​vanuit rust en kracht keuzes maken en beslissingen nemen
 • Lekker slapen​, fit opstaan en ​opgewekt ​de dag door
 • Duidelijk krijgen en gaan doen wat jij wilt na zoveel jaar van zorgen​ voor anderen

  Een nieuwe start voor een ​​vervullend leven ​met jou in de hoofdrol

Ben jij die leuke vrouw die altijd klaarstaat?


​Voor je man, je kinderen, in je werk en de laatste tijd ook voor je ouders? Die zonder problemen rent en vliegt maar ondertussen merkt dat het ‘lijf’ het allemaal niet meer zo trekt?

Die opvliegers, slaapproblemen en moe zijn het liefst zou negeren maar elke da​g wel een moment heeft van pffff....
 Je zou de wereld ervoor over hebben, het gevoel van even niks hoeven, even genieten en niemand die iets van je vraagt.

Maar ook... het weten welk pad nu echt voor jou is. Waarom ben je hier? Wat is jouw rol behalve die van dochter, zus, partner, moeder, zus, collega of vriendin?

​Je komt er maar niet uit en de drukte blijft

Je blijft maar doorhollen om alles onder controle te houden en je hoofd maalt maar door... overdag én ‘s nachts. En echt weten wat je wil? Je voelt van alles, je wilt van alles maar ​toch kom je niet in aktie...

​​​Herken jij dit?

 • ​Drukte en gedoe is aan de orde van de dag. Even niksen, meer genieten, het komt er gewoon niet van.
 • Leuk hoor, een dag minder werken maar ondertussen werk je de andere 4 dagen dubbel hard
 • Yoga, mindfulness, heerlijk op het moment zelf maar 2 dagen later ben je weer net zo ver, is je volle hoofd weer terug
 • Nee zeggen? Je zou het wel willen maar ondertussen zeg je altijd maar ja. Je eigen grenzen bewaken is niet je sterkste kant
 • Je dagen zijn tekort om alles te doen en je nachten zijn vermoeiend door opvliegers​ en gepieker. ​'s Morgens sta je moe op en ​je schiet soms al uit je slof bij het ontbijt​
 • Je bent al een keer (bijna) overspannen geweest en voelt dat je er weer dicht tegenaan zit. Maar hoe houd je dat tegen
 • ​Je voelt al een tijd dat hoe je leven nu is, het niet meer voor je is, alleen wat dan wel. Door de drukte kom je er gewoon niet aan toe erover na te denken maar je verlangen naar anders ​wordt steeds sterker

Ondanks alles vind je ​jouw leven best wel prima​. Alleen...

 • ​Vraag je je wel af hoe lang je dit nog volhoudt. Overspannen zijn of een burnout is gewoon geen optie met alle financiële verplichtingen en zorgtaken die je hebt.
 • Iedereen om je heen gedijt bij jouw tijd en aandacht alleen zelf voel je een constante druk om te presteren. Aandacht voor jezelf heb je bijna niet​, dat komt nog wel een keer... ooit.
 • De drukte in je hoofd, de continue stress die je voelt maakt dat je vaak ongenuanceerd uitvalt naar je partner of je kinderen. Die er tenslotte ook niets aan kunnen doen.
 • Je hebt steeds meer moeite om je hoofd erbij te houden in je werk omdat je 's nachts ligt te piekeren over alles waar je weer niet aan toe gekomen bent.
 • Moe zijn krijgt de overhand in jouw leven samen met een groeiend schuldgevoel naar alles en iedereen omdat je vindt dat je tekortschiet.
 • Voor veel betrokken en soms (hoog) gevoelige ​vrouwen ​woedt ​er een constante strijd tussen wat ​je wilt en wat je (vaak van jezelf) 'moet'. Een goede balans zoeken daartussen blijft ontzettend lastig.
 • Helemaal als er door ​je leeftijd ook nog eens mentale en lichamelijke problemen bijkomen. Voor even lukt het je wel de balans terug te vinden maar voor je het weet zit je weer volop in de dagelijkse tredmolen met deadlines en zorgtaken. En dat is zo jammer!

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn

​Er is een manier om de rust in jezelf te blijven bewaren en beter met de dagelijkse druk om te gaan. Zonder dat het j​ou extra tijd en moeite kost. Zonder curs​ussen mindfulness of yoga waar je eigenlijk ​geen tijd en soms geen zin in hebt.

Een eenvoudige manier om steeds sterker in je schoenen te staan. Beter nee te kunnen zeggen​, het plezier en genieten in je leven terug te brengen​ maar ook meer helderheid over wat je werkelijk wilt.

​Rust, ruimte en inzicht ​bereik je met ​​4 maanden
​Personal Clearing

​Stel je voor:

 • Dat de ruis uit je hoofd is verdwenen waardoor je je zoveel vrijer voelt dat alles wat je doet je een stuk gemakkelijker afgaat. ​Je je veel minder druk maakt over ​zaken waar je toch niks aan kunt veranderen
 • Dat je effectiever werkt, waardoor je sneller klaar bent en steeds vaker tijd over hebt om leuke dingen te doen met je partner of gezin
 
 • Dat je op je werk beter presteert waardoor je meer 'gezien en gewaardeerd' wordt en de eerste en logische keuze voor promotie bent  
 • Dat je minder piekert en lekkerder slaapt waardoor je aan de ontbijttafel weer je zonnige zelf bent.
 • Dat je durft te zeggen wat je voelt en wilt waardoor je zelfverzekerder overkomt en je die collega, die je vaak in een hoek drukt, eindelijk weerwoord kan geven
 • Dat je je zo stralend voelt dat het contact met de mensen om je heen, zelfs de ‘lastige types’ jou niet meer uit je evenwicht brengen
 • Dat je steeds duidelijker krijgt wie jij bent en wat jij wilt zodat je eindelijk de keuzes kunt maken die echt bij je passen. ​In je werk of in je relaties met anderen
 • Dat je duidelijk nee kunt zeggen als je iets niet wilt in plaats van ja om de lieve vrede te bewaren
 • ​Maar ook​ dat jouw gevoel van stress, jouw disbalans, de onrust en drukte in je hoofd eindelijk veranderd is in ‘ontspannen jezelf mogen en kunnen zijn’. Met een helder hoofd en een stralende uitstraling

Hoe kom je daar?

Als je al talloze dingen geprobeerd hebt om beter om te gaan met de drukte in je hoofd, het gedoe en de stress in je leven dan ligt het maar aan één ding.

Jij​

Jouw ‘systeem’ heeft er moeite mee om de opgebouwde spanning en stress die gedachten, emoties, gebeurtenissen, andere mensen en de energie van bepaalde plekken in je opwekken los te laten.

​Dit zijn je grootste 'vijanden'

​Uit onderzoek is gebleken dat je hart de plaats is voor alles wat je in je leven (en in vorige levens en je voorouders) meegemaakt hebt. Of het nu positief of negatief was, alles wordt als energiefrequenties en dus spanning in je hart opgeslagen.


Elke keer als die energiefrequentie ‘geraakt’ word​ sturen je hersenen een signaal naar alle cellen in je lichaam. Een stressreactie volgt.


Dat ‘raken’ van die frequentie en de stressreactie die daar op volgt kan gebeuren door:

 • ​In contact met anderen, iemand zegt iets vervelends​, 
 • ​Op bepaalde plekken​, achtergebleven emoties van anderen​ 
 • ​Traumatische gebeurtenissenDe stressreactie in je lichaam veroorzaakt op zijn beurt weer bepaalde gevoelens, emoties en gedachten in je hoofd die op hun beurt weer signalen je lichaam in sturen. 

Er ontstaat een vicieuze cirkel waar je je maar moeilijk van losmaakt. De stress blijft bestaan en vertaalt zich in fysieke of emotionele klachten waarvan onrust en drukte in je hoofd er een kan zijn.

De oplossing
​erken • accepteer • laat vrij

​Met mijn energetische ondersteuning (Clearing) ​ontdekt en leert jouw
energetische systeem steeds beter
wat het is om vrij te zijn van gedoe en drukte​.
Je voelt je stralender en energieker, werkt meer ontspannen​
en anderen reageren positiever op wie je bent.
Je leven ​wordt ​steeds ​lichter en makkelijker​.

​Voor deze leuke vrouwen maakte Clearing het verschil


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet.


Aliquam pulvinar pellentesque adec felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue.


Anna Olson Blogger


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. 


Ella Johnson - Fashion Editor


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum auctor nam nisi auctor 


Maria Ferguson - Stylist


Moeiteloos meer rust in je hoofd en lichter leven met Clearing

Clearing is een wekelijkse energetische ondersteuning die je helpt vrij te worden van ruis en gedoe in je hoofd en daarmee je leven lichter en makkelijker maakt.

Met meer dan 15 jaar ervaring in mindful leven, te accepteren wat is en vrij te laten wat me niet meer dient, ben ik in staat een energetisch veld op te roepen van oordeelloze liefde, compassie en acceptatie voor wat er zich ook maar aandient.

Tijdens de Clearing met jou maak ik de verbinding tussen dit veld en jouw energie waardoor spanning en stress in jou zich kan vrijmaken. Dit gebeurt helemaal vanzelf. Het kost je geen tijd en geen moeite. Spanning verdwijnt in het tempo dat bij je past.

Spanning en stress loslaten in je eigen tempo

​Met Clearing ​wordt er elke week opnieuw ​spanning verminderd en het effect daarvan merk je heel vaak op de dag zelf al. Je ervaart meer flow, voelt je rustiger en wind je niet meer zo op over zaken waar je je anders wild aan ergert.

​​6 maanden ​​Personal Energy Clearing + support

​​Zes maanden klinkt misschien lang maar besef dat je spanning en stress ook niet in 1 dag opgebouwd hebt. Het duurt een tijd voordat je in staat bent vanuit ‘acceptatie, compassie en liefde‘ te leven ​om de keuzes van je hart voluit te kunnen maken.

Met elke wekelijkse Clearing en de ​2 wekelijkse coaching ben je in staat meer spanning vrij te laten en meer ontspannen in je leven te staat waardoor de stress in jou zich niet meer zo snel opbouwt.

Clearing

De meest eenvoudige manier om rust in je hoofd te krijgen, krachtiger te zijn in wie je bent en 'gedoe' in je leven te verminderen.

​Het ​4 maanden Clearing ​+ ​Support programma zorgt ervoor dat je steeds beter in staat bent de rust in jezelf en je hoofd te bewaren. Je niet meer van slag raakt door het gedrag van andere mensen of een overdaad aan prikkels uit je omgeving. Je blijft bij jezelf wat er ook gebeurt.

​Je bent in staat om vanuit rust ​belangrijke keuzes te maken die voor jou het beste voelen

​Wat zijn de voordelen van Clearings?

 • ​Clearing maakt ontspannen zodat je rustiger reageert op alles om je heen
 • ​Clearing helpt je de ruis in je hoofd te verdrijven zodat je gefocuster werkt
 • ​​Clearing geeft je energie zodat je meer doet en tijd over houdt voor je privéleven
 • ​​Clearing geeft je een opener uitstraling waardoor anderen positiever op je reageren
 • ​Clearing zorgt voor een 'schoon en opgeruimd' gevoel van binnen waardoor je de behoefte voelt om ook je woon- of werkomgeving te schonen, te ontdoen van ballast

En ook:

 • ​Clearing ​maakt je hoofd helder waardoor je zaken die je al langer dwarszitten ​eindelijk durft uit te spreken. ​Het contact met je partner verdiept zich.
 • ​Clearing ​zorgt dat je dichter bij jezelf komt en je niet meer zo laat leiden door wat anderen vinden of zeggen dat je zou 'moeten' doen
 • ​​Clearing ​maakt je zichtbaarder waardoor collega's je meer 'zien' en erkennen
 • ​​Clearing geeft je ​een stralendheid die opvalt in gezelschap
 • ​Clearing ​maakt je rustig waardoor ​je zekerder overkomt
 • ​Clearing maakt dat je meer jezelf durft te zijn en niet meer bang bent om afgewezen te worden
 • ​Clearing helpt je beter af te stemmen op wat je werkelijk wilt en daar ook voor te gaan

En ook nog:

 • ​Clearing ​​verdrijft het gepieker en gemaal in je hoofd waardoor je beter slaapt en 's morgens uitgeruster opstaat
 • ​Clearing ​​werkt elke keer op een dieper niveau waardoor blokkades uit je verleden oplossen en je niet meer beperken
 • ​​Clearing ​​kost je geen extra tijd of moeite waardoor je gewoon je ding kunt doen
 • ​​Clearing ​verandert jou en daarmee de wereld om je heen in positieve zin
 • ​Clearing ​​laat je groeien naar wie je werkelijk wilt zijn, persoonlijk en in je werk
 • ​Clearing ​ontwikkelt je bewust zijn dat jij aan het roer ​van je eigen leven staat
 • Clearing verandert je eigen energie waardoor er nieuwe mensen op je pad kunnen komen
 • ​Clearing ​neemt afstand van al je drama's waardoor je vrijer en ontspannen in je leven staa​​t
 • Clearing ​verbetert het contact met 'lastige mensen' waardoor samenwerken een stuk fijner en makkelijker wordt
 • Clearing werkt op hartniveau, eindeloze praatsessies over het hoe en waarom zijn niet nodig
>