GRATIS

Kleur Bekennen

Ontdek de Betekenis van Kleuren
Voor Leven, Wonen en Ondernemen op jouw manier.

Beken jij al Kleur?
Klopt wat jij doet in je werk helemaal met wie je bent?

Of houd je jezelf tegen? Pas je je al jaren aan en negeer je de roep van je hart om echt te gaan staan voor jouw spirituele en creatieve talenten?

In dit e-book maak je kennis met de betekenis van kleur. Betekenissen die je aanwijzingen kunnen geven over wat jij nu nodig hebt.

Ik nodig je uit om even te genieten van de Kleurrijke Sfeerbeelden die ik voor je samengesteld hebt in combinatie met de Bijzondere Kleurweetjes.

Veel Kleurplezier!

De 3 Redenen om jouw gratis e-book Kleur Bekennen aan te vragen 

 

Even 'Kleur' genieten

Dompel je onder in de Kleursferen die ik voor je heb samengesteld en geniet!

Kleur inzichten

Laat je verrassen door de betekenis van Kleur zodat je het gericht in je leven kunt gebruiken.

Feng Shui Kleur Tips

Ontdek waar je welke kleur in je huis gebruikt volgens de Feng Shui richtlijnen.

Ondernemende vrouwen over hun 'Kleuren'

Gisela

Ondernemende vrouw

" Ik vind kleur een intrigerend onderwerp zowel in mijn kleding als in mijn interieur. Ik wil graag wat meer uit mijn schulp komen en actiever zijn. Ik vond het traject leuk, spannend en reuze interessant. Had helemaal niet op olijfgroen gerekend, mijn balanskleur rood is meer in beeld bij mij."

Helder Hoofd Sessies

Lisette

Creatief directeur

" Ik deed de Kleurtest omdat ik op zoek was naar mezelf en kleur ook onderdeel is van mijn werk. Het turkoois had ik vroeger in mijn kamer. Het traject heeft me vrolijk gemaakt!"

Silvia

Lerares Tekenen

" Heel inzichtelijk dit traject. Door de vragen wie ik ben word me veel duidelijk. Ik dacht bij mijn uitslag Mint: "ja dat ben ik, voel me bijna weer een 13-jarige!" Het Zoom gesprek en daarna het rapport in mijn mail vind ik ook heel prettig.

Stress verminderen met Clearing

Download nu Gratis de 5 Geheimen voor een Kleurrijk Leven

Wil jij Kleurrijk Leven? Met meer Passie, Energie, Richting, Rust en Ruimte helemaal jezelf kunnen en mogen zijn en gaan doen wat je hart je ingeeft?
De tips in mijn gratis e-book helpen je erbij. Kies voor meer balans, harmonie en flow voor jezelf, in je interieur en daarmee in je leven.

>