Voor wie is Clearing? - Vital Living

Voor wie is Clearing?

​​​Wil jij rust​ en ​tijd​...
​of ​energie​ en daadkracht?

​Als gevoelsmens met én een baan én een gezin kom je soms handen en voeten maar ook vaak tijd tekort. Heb je regelmatig het gevoel dat jij er bent voor iedereen. ​Maar dat je nauwelijks aan jezelf ​toekomt.

Je doet al jaren alles tegelijk, bent een vliegende keep zowel op je werk als thuis. ​​Het lukt je allemaal prima, zo lijkt het. ​Maar hoe zou het zijn als je meer rust en meer tijd zou hebben. Meer tijd om te genieten? Wat zou jij graag willen?

W​at heb j​ij n​ù nodig?

 • De rust om even tot jezelf te komen?
  Een moment van ontspanning​ en meer ruimte in je hoofd om gewoon eens na te denken over je leven. Wat je zou willen. Wat even niet lekker loopt thuis of op je werk​ en wat je daar aan kunt doen. 
  Een gevoel van verlichting als je in de put zit en het even niet meer ziet zitten.

  Een aantal Clearings geven je het gevoel van een frisse wind door je hoofd en je leven. Waarin je het ​allemaal helderder ziet en besluiten kunt nemen die goed ​​voelen voor jou.
 • ​De energie om eens flink aan de slag te kunnen met wat je al zo lang op je lijstje hebt staan?
  ​Een ​boost van energie en inspiratie. Hup, aan de slag met de zolder opruimen... of je hele huis. ​Eindelijk de schilder bellen voor een afspraak​, die lastige klus op je werk te doen of een ​lastig gesprek te voeren.

  Twee voorbeelden waarin ​Clearings je in ondersteunen. Want Clearings ​bevrijden je van ​onbewust opgeslagen spanning. ​​​Spanning die ofwel ruis in je hoofd geeft of juist een gevoel van stagnatie​.

​​​Mag ik jou ondersteunen​ met Clearing?

​Clearing is een energetische behandeling ​op afstand. Na een ​persoonlijke ontmoeting​, een telefoongesprek ​of ​het ontvangen van een recente foto, stem ik af op jouw ​energie en energieveld. ​We doen dat op een van te voren afgesproken dag. Je krijgt geen tijdstip door en je hoeft er niets voor te doen of te laten, je doet gewoon wat je anders ook zou doen op dat moment.

Achteraf krijg je een mail van mij met het tijdstip. En waarschijnlijk realiseer je je op dat moment dat je je anders voelt. Lichter, helderder. Of dat je heerlijk hebt gewerkt vanmiddag​. Of juist dat je een enorme huilbui had, die achteraf enorm opluchtte.

​In​vesteren in jezelf en een lichter leven

​​1 losse ​Clearing ​voor 55 euro​
vanaf 3 Clearings betaal je 50 euro per Clearing
​Een Relatie Clearing (​om de harmonie tussen jou en een ander terug te brengen) is 75 euro

Wanneer ​is Clearing niets voor jou?

​Als je niks hebt met ​de kracht van energie.
​Als je ​​niet gelooft dat ​er iets in jou​ kan veranderen​​ door mijn energie. Dan zal er misschien van alles gebeuren maar zul jij niet erkennen dat er een verband bestaat.

​Wat zeggen andere klanten?

Het werkte voor ​​Ingrid, Silvia en nog vele andere klanten
​Je leest hun verhalen ​op de referentie pagina​.

​Is 1 Clearing voldoende?

​​​​
Dat kan. ​Maar in de praktijk ​​weet je ​​pas na 3 of 4 ​keer w​elk effect Clearing heeft op jou, in je werk en ​je relatie met ​anderen​.

Garantie?

Ik garandeer dat er wat gebeurt. Maar ik kan niet garanderen dat jij het merkt. Of dat je het koppelt aan de clearing op die dag. Soms voel je het direct, soms pas dagen later Of je realiseert je achteraf: ‘Wow, ik had deze week echt ineens weer alle geluk van de wereld’.

Is dit wat je wilt?

Clearing ​is nog niet zo bekend. Maar ik weet dat het werkt, en mijn klanten ook. Bel of mail voor ​persoonlijk advies of boek direct​ 1 losse Clearing. Dan kun je ervaren of het bij jou óók werkt!