Voor wie is Clearing?

​​​Wil jij rust​ en ​tijd​...
​of ​energie​ en daadkracht?

​Als gevoelsmens met én een baan én een gezin kom je soms handen en voeten maar ook vaak tijd tekort. Heb je regelmatig het gevoel dat jij er bent voor iedereen. ​Maar dat je nauwelijks aan jezelf ​toekomt.

Zeker met een baan in het onderwijs ​kan het leven soms zwaarder voelen dan nodig is.
Je bent er voor je leerlingen, bent thuis vaak nog met school bezig en wilt er ook zijn voor je eigen gezin, familie en vrienden.

​Het lukt je allemaal prima, zo lijkt het. ​Maar hoe zou het zijn als je meer rust en meer tijd zou hebben. Meer tijd om te genieten?

W​at heb j​ij n​ù nodig?

 • De rust om even tot jezelf te komen?
  Een moment van ontspanning​ en meer ruimte in je hoofd om gewoon eens na te denken over je leven. Wat je zou willen. Wat even niet lekker loopt thuis of op je werk​ en wat je daar aan kunt doen. 
  Een gevoel van verlichting als je in de put zit en het even niet meer ziet zitten.

  Een aantal Clearings geven je het gevoel van een frisse wind door je hoofd en je leven. Waarin je het ​allemaal helderder ziet en besluiten kunt nemen die goed ​​voelen voor jou.
 • ​​Meer energie om aan de slag te gaan?
  ​​Een ​boost van energie en inspiratie. Hup, aan de slag met de zolder opruimen... of je hele huis. ​Eindelijk de schilder bellen voor een afspraak​, die lastige klus op je werk te doen of een ​lastig gesprek te voeren.
 • Een betere verhouding met... je baas, collega of familielid?
  ​Met sommige mensen heb je een klik, met andere helemaal niet. Lastig, want soms is samenwerking en een goede verstandhouding noodzakelijk. Negeren of je continu ergeren is geen oplossing.
  ​Relatieclearings wel. Dat verandert jouw eigen energie, uitstraling en gevoel met als gevolg dat de ander positiever op jou kan reageren. De samenwerking en het contact verbeteren en ergernis en irritatie vermindert.

  ​Drie voorbeelden waarin ​Clearings je in ondersteunen. Want Clearings ​bevrijden je van ​onbewust opgeslagen spanning. ​​​Spanning die ​ruis in je hoofd geeft​, een gevoel van stagnatie​​ of irritatie tussen jou en een ander.

​​​Mag ik jou ondersteunen​ met Clearing?

​Clearing is een energetische behandeling ​op afstand. Na een ​persoonlijke ontmoeting​, een telefoongesprek ​of ​het ontvangen van een recente foto, stem ik af op jouw ​energie en energieveld. ​We doen dat op een van te voren afgesproken dag. Je krijgt geen tijdstip door en je hoeft er niets voor te doen of te laten, je doet gewoon wat je anders ook zou doen op dat moment.

Achteraf krijg je een mail van mij met het tijdstip. En waarschijnlijk realiseer je je op dat moment dat je je anders voelt. Lichter, helderder. Of dat je ​meer energie had​. ​Of je voelde ​helemaal niets bijzonders, dat kan ook. Weet in dat geval dat er altijd een verschuiving in energie is geweest alleen dat het nog even buiten je bewust​e zijn en denken was. Met meerdere Clearings zul je het effect beter merken.

​​Wanneer ​is Clearing niets voor jou?

 • Je bent een rationeel mens en gelooft niet in de kracht van 'energie' en 'healing'​
 • Je vindt ​Clearing te mooi om waar te zijn om te geloven dat dit ook voor jou zou kunnen werken
 • ​Je gelooft niet dat jij invloed hebt op je eigen leven​, ​je gaat uit van ​een algemene realiteit
 • Je bent je niet goed bewust van wat je ​op welk moment je voelt en waar dat mee te maken kan hebben  
 • Je vindt het niet fijn dat ik of iemand anders met jouw energie of energieveld werkt
 • Je hebt al zoveel geprobeerd wat niet werkte, waarom zou ​Clearing wel iets doen

Garantie?

Ik garandeer dat er wat gebeurt. Maar ik kan niet garanderen dat jij het merkt. Of dat je het koppelt aan de clearing op die dag. Soms voel je het direct, soms pas dagen later Of je realiseert je achteraf: ‘Wow, ik had deze week echt ineens ​het gevoel dat alles veel makkelijker ging’.

​Bel voor een persoonlijke uitleg

Clearing ​is nog niet zo bekend. Maar ik weet dat het werkt, en mijn klanten ook. Bel (06 - 5320 5588)​ voor ​​een persoonlijke uitleg of boek direct Clearing voor 3 weken. Dan ​weet je of het bij jou óók werkt!