Helemaal Jezelf Zijn 
met het

'Be You' Jaartraject


Dé ontdekkingsreis voor vrouwen rond de 50 die voelen dat ze op een kruispunt in hun leven staan.
Vrouwen die bewust kiezen voor meer zingeving, flow en geluk voor zichzelf en hun omgeving.

Wil jij een leven met meer zingeving,
flow en geluk?


Ben je het beu om jezelf altijd maar op de laatste plek te zetten?


Kun je de signalen voor 'het roer om' niet langer negeren?

Voel je aan alles dat je keuze de juiste is maar durf je er nog niet echt voor te gaan?


Dan geeft dit Holistische Be You Traject jou de ultieme basis om voor jezelf te kiezen.

Over Nicky Beentjes

Hi,

Ik ben Nicky Beentjes

In 2014 al zag ik tijdens een hypnose sessie mezelf staan met een lichtje in mijn handen en het gevoel... ik hoef alleen maar 'te zijn' en dan komt het allemaal goed. Het 'Licht' willen zijn dat jou de weg wijst naar een leuker, lichter leven.

Tja, prachtig beeld alleen hoe werkt dat dan in de praktijk? Zoveel jaren studie had me een schat aan Oosterse kennis opgeleverd maar hoe ging ik dat allemaal samenbrengen?

Interieurinrichting, Feng Shui, Astrologie, Chinese Voedingsleer, Energiewerk... wat is de overeenkomst hier tussen? Wat heb jij aan al mijn kennis?

Tot ik me bedacht dat het de stappen zijn die ik in mijn leven genomen heb om mijn leven zo licht, leuk en sprankelend mogelijk te maken.

En dat ik die stappen heel graag met jou deel in dit 5 Elementen Programma voor een Leuker en Lichter Leven

Omdat ik ervan overtuigd ben dat als jij je energiek, krachtig, helder en gefocused voelt, je alles in je hebt om meer plezier en meer genieten in je leven te brengen.

Nicky Beentjes

Helemaal 'Be You' met de 5 Elementen

De 5 Elementen staan voor 5 transformaties van energie. Het is een concept dat de Chinezen gebruiken om onze wereld te beschrijven.

De elementen staan symbool voor de seizoenen maar ook voor organen in ons lichaam, tijdstip van de dag, karaktertrekken, kleuren, vormen en materialen.

Het zaadje diep onder de grond (winter/water) dat zich een weg naar boven baant om in de lente/hout boven de grond te komen.

In de zomer/vuur tot volle bloei komt en in de nazomer/aarde en herfst/metaal weer afsterft zodat er weer een nieuwe cyclus kan ontstaan.

Zo kennen wij als mens ook de cyclus van geboorte tot sterven. Elke fase kent zijn schoonheid en zijn uitdagingen. Alle fasen hebben we nodig om tot bloei te komen.

In dit traject heb ik de 5 energieën vertaald naar 5 'bouwstenen' die jou helpen naar meer vervulling, flow en geluk.
Een leven waarin je helemaal jezelf kan en mag zijn.


Is dit Programma voor jou geschikt? Boek een Gratis Verhelderend Gesprek

Met welk Element start jij jouw 5 Elementen Reis naar een Leuker en Lichter Leven?

Elk Element is een goede start om jouw hart te gaan volgen... waar begin jij?

5 elementen voeding
AARDE - Meer energie en beter slapen

Alles wat je in je leven wilt vraagt energie. Als je dat niet hebt, als je je vaak moe voelt, slecht slaapt en daardoor al vermoeid aan je dag begint, dan word het heel lastig om te bereiken wat je wilt.

Daarom krijg je tips hoe je meer energie krijgt van maaltijden die bereid zijn vanuit de Oosterse kijk op voeding (5 Elementen Voeding). Je volgt de theorie en de praktijk... het bereiden van lekkere en gezonde maaltijden waar jij (en je buik) weer blij van worden!

METAAL - Ontdek jouw talent en potentieel

Hoe makkelijk zou het zijn als je vanaf je geboorte al weet wat je te doen staat. Als helemaal helder is wat jouw pad is en je de handvatten hebt gekregen om je doel te bereiken. Helaas weten we dat vaak niet.


Misschien is wat jij nu doet wel gewoon toeval. Of doe je iets maar voel je onderhuids dat er iets groters, iets anders of beters op je wacht. Jouw leven ontrafelen, je geheime talenten ontdekken doe ik aan de hand van Chinese Astrologie. Weet je al precies wat je wilt? Dan is Astrologie een handig hulpmiddel om te finetunen wat je op welk moment het beste doet voor het beste resultaat.

Stress verminderen met Clearing
WATER - Word helder en rustig in je hoofd

Vaak zijn we zo druk in ons hoofd dat je gewoon nooit toekomt aan bedenken wat je zou willen.
Deadlines, verplichtingen, eindeloze to-do lijsten, irritatie en frustratie voeren de boventoon. Niet handig als je diep van binnen een ander leven verlangt.

Helder Hoofd Sessies op afstand inclusief korte telefonische coaching zorgen voor rust en helderheid in je hoofd. Met als gevolg dat je een stuk relaxter in je leven staat (en dat heeft zowel een positief effect op jouzelf als de mensen om je heen).

meer energie door Helder Hoofd Sessies
VUUR - Laat los wat je tegenhoudt en geniet van je leven!

Je blijheid, enthousiasme, het ‘er helemaal voor gaan’ gevoel. Dat zoeken we op en brengen we naar buiten. Jij weer stralend! Maar voor het zover is heb je misschien al jaren het idee dat wat je wilt niet voor jou is weggelegd.

Zitten je gedachten en overtuigingen je in de weg. Loop je steeds tegen hetzelfde aan en kom je niet verder.
Samen met Sytze Wierda van Innertree begeleiden we je naar je ware verlangen en laat je vrij wat je al zolang tegenhoudt.

HOUT - Maak van je huis een thuis

Feng Shui, Energie, Kleur en Indeling daar gaat het om bij dit onderdeel. Want een plek waar jij je thuis voelt, een plek waar je kunt ontspannen en die helemaal naar je zin is ingericht, daar word jij blij van.

Ik help je met de zichtbare en de onzichtbare sfeer in je huis. We kijken zowel vanuit kleuren, materialen en een logische indeling als vanuit de Feng Shui geboortehoroscoop van je huis. Want daarmee kun je op de kamer nauwkeurig aanwijzen waar de energie voor jouw doel, voor wat jij in je leven wilt, het meest gunstig is.


Nicky Beentjes - Vital Living
FENG SHUI DAG HAARLEM - Voor inzicht en inspiratie

Een Dag om je te inspireren en kennis te laten maken met de kracht van energie en de 5 elementen. Voor jezelf, je voeding én je interieur.
Wie ben jij? Wat eet je voor meer energie en wat vertelt je huis?

Waardevolle tips en inzichten om je leven net wat lichter en leuker te maken.
De Feng Shui Dag staat op zichelf of is jouw opstap naar een of meerdere onderdelen van het Programma.

Dit zeggen andere ondernemende vrouwen over het Leuker Leven met de 5 Elementen Programma

Monica


" Ik kan niet precies aangeven vanaf welke tijd, maar mijn hoofd voelde gisteren zo heerlijk leeg, de gedachtes die ik had waren heel positief, daar ben ik heel erg blij mee! ."

Helder Hoofd Sessies

Mirjam


" Om te zeggen waar wat nu precies door gekomen is of waar wat door kwam is me niet duidelijk. Dat hoeft ook niet voor mij. Per saldo ervaar ik sinds het begin een stijgende lijn in persoonlijke groei."

Monique


" Al met al heeft het me meer energie gegeven en meer Nogmaals bedankt. Ook voor de recepten. Ik heb er inmiddels een paar van uitgeprobeerd. Heel lekker."

Stress verminderen met Clearing

Wat zit er in het Leuker Leven met de 5 Elementen Programma?

Relaxter en blijer in het leven staan, lekker en gezond eten, een fijn thuis, energiek zijn, weten wat je wilt en kunt én geen last meer hebben van 'beren' op je weg of in je hoofd.

Dat is wat dit Programma je brengt.

Om dat voor elkaar te krijgen bestaat dit Programma uit 5 Elementen:

• Helder Hoofd Sessies (water)
• 5 Elementen Voedingsadvies (aarde)
• Chinese Astrologie (metaal)
• Feng Shui Inrichten (hout)
• Coaching en Begeleiding (vuur)

1. Voedingsadvies

vanaf € 197 euro

Ontdek wat voeding werkelijk voor je doet en maak de heerlijke recepten.


2. Astrologisch Consult

vanaf 297 euro

Wat zijn jouw talenten, hoe maak je er gebruik van, wie zijn de helpers in je leven...


3. Helder Hoofd Sessies

197 euro per maand

De eenvoudigste manier om stress en spanning te vervangen door rust en ruimte in jezelf.


4. Feng Shui Interieurontwerp

vanaf 1188 euro

Kleur, indeling en energie zijn de ingrediënten waar we mee aan de slag gaan.


Over Vital Living, het bedrijf van Nicky Beentjes

Vital Living

Feng Shui Color Design

Opgericht in 1995 voor Interieurontwerp en Grafische Vormgeving
Tegenwoordig werk ik als Kleurontwerper voor het interieur en als Feng Shui Life en Persoonlijke Kracht (Kleur) Coach.

Ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt is mijn grootste drijfveer en daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven én dat van jou lichter en leuker te maken.

Ik werk met Kleur en Energie en vertaal dat naar een interieur dat je in energie ondersteunt in je leven (Feng Shui). Verder werk ik met Chinese Astrologie, Chinese Voedingsleer, Energy Clearing en de Persoonlijke Kracht Kleur methodiek voor meer rust, flow en balans in je leven.

Ervaringen

Wat klanten zeggen over het
Leuker Leven met de 5 Elementen Programma

Nicky heeft me met haar Astrologische Life Consult (een uiteenzetting van mijn Chinese horoscoop + haar uitgebreide kennis van feng shui) waardevolle inzichten kunnen geven over mijn aard, karakter, motivatie en valkuilen. Geruststellend herkenbaar en ook verrassend concreet. Met duidelijke tips en advies over timing, hulpbronnen, aandachtspunten en middelen.
Waardoor vertrouwen en inzicht steeds groeit en verdiept en me de moed geeft keuzes te maken op een manier die bij me past in de richting die bij me hoort. Haar heldere uiteenzetting en uitgebreide toelichting geven me de steppingstones die ik op dit moment nodig heb en vol vertrouwen wandel ik verder op mijn pad. Dit is het goede pad voor me. Dat voelde ik al en is ook bevestigd in het consult."

Nathalie

stylist en tekstschrijver

meer energie door Helder Hoofd Sessies

Ik vond het fijn om uit te wisselen met gelijkgestemden en een leuke ochtend te hebben. De workshop was erg leuk en gevarieerd, voelde vrij (dus niet strak gepland). Je krijgt goede info en een beter beeld over hoe voeding in het geheel van Feng Shui past.

Katja

administratief medewerkster

feng shui liefde

Eigenlijk zie ik elke keer op tegen de intensieve essentie coaching van Sytze maar voel ik tegelijkertijd dat hij zo direct tot de kern komt dat ik telkens naar huis ga met meer inzicht in mezelf en mijn gedrag en daarmee een grote stap in mijn ontwikkeling zet.
De tussentijdse inspiratie- en oplossingsgerichte coaching van Nicky helpt me op zachtere wijze naar een praktische dagelijkse invulling van wat ik bij Sytze ontdekt heb.

Paula

projectleider

Je investering in het Leuker Leven met de 5 Elementen Programma

Je start al vanaf 197 euro

Sommige stappen zijn online of telefonisch, sommige bij jou thuis, in Haarlem of Breda.

DE 5 ELEMENTEN NAAR EEN LEUKER, LICHTER LEVEN

  • 1. Breng rust in je hoofd en je leven
  • 2. Krijg meer energie en slaap beter
  • 3. Ontdek jouw talent en potentieel
  • 4. Maak van je huis een thuis
  • 5. Verjaag de beren op je weg100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat jouw leven leuker en lichter wordt met de 5 Elementen en de tips, inzichten en adviezen gaat toepassen in je dagelijks leven.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Ik neem telefonisch contact met je op voor persoonlijke uitleg

Zijn alle 5 Elementen noodzakelijk?

Door alle 5 Elementen te doorlopen zul je merken dat je leven aan kwaliteit wint. Het is ook mogelijk om een paar Elementen te doen.

Hoeveel tijd neemt het hele Programma in beslag?

Reken per Element 1 maand. Het Feng Shui Interieurontwerp neemt meer tijd in beslag als het om meerdere ruimten gaat. De duur van de Inspiratie Coaching van mij of de Essentie Coaching van mijn collega Sytze Wierda uit Breda kan meer tijd in beslag nemen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt voor het Programma

Dat ligt aan je uitgangssituatie. Alle veranderingen kosten tijd om je eigen te maken. Nieuwe recepten uitproberen, je huis anders inrichten met Kleur en Feng Shui en de Coachingsopdrachten kosten je meer tijd dan de Helder Hoofd Sessies of het Astrologische Consult.

Wat is de Feng Shui Dag?

Dat is een speciale dag die ik eens per maand bij mij thuis organiseer voor 2 tot 3 personen waarin we aan de slag gaan met je plattegrond (Feng Shui), je geboortekaart (Astrologie) en je kennismaakt met 5 Elementen Voeding (warme lunch). Je investering voor deze dag bedraagt ook 197 euro ex btw.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588 voor een Verhelderend Gesprek.

Je investering in het Leuker Leven met de 5 Elementen Programma

Ontdek de kracht van Ch'i-energie voor een leven met
meer plezier, genieten en meer tijd voor jou


Ontdekken of dit Programma écht wat voor jou is? Neem contact op voor een vrijblijvend Verhelderend Gesprek via 06 - 5320 5588

DE 5 ELEMENTEN NAAR EEN LEUKER, LICHTER LEVEN

  • 1. Breng rust in je hoofd en je leven
  • 2. Krijg meer energie en slaap beter
  • 4. Maak van je huis een thuis
  • 5. Verjaag de beren op je weg
>