Kiezen voor Jezelf
met het

Lichter Leven Jaarprogramma


Dé ontdekkingsreis voor vrouwen 40+ die voelen dat ze op een kruispunt in hun leven staan.
Vrouwen die bewust kiezen voor meer zingeving, flow en geluk voor zichzelf en in hun omgeving.

Wil jij leven met meer zingeving,
flow en geluk, een Lichter Leven?


Ben je het beu om jezelf altijd maar op de laatste plek te zetten?


Kun je de signalen voor 'het roer om' niet langer negeren?

Voel je aan alles dat je keuze de juiste is maar durf je er nog niet echt voor te gaan?


Dan geeft dit Holistische Lichter Leven Programma jou de ultieme basis én kracht om voor jezelf te kiezen.

Over Nicky Beentjes

Hi,

Ik ben Nicky Beentjes

In 2014 al zag ik tijdens een hypnose sessie mezelf staan met een lichtje in mijn handen en het gevoel... ik hoef alleen maar 'te zijn' en dan komt het allemaal goed. Het 'Licht' willen zijn dat jou de weg wijst naar een leuker, lichter leven.

Tja, prachtig beeld alleen hoe werkt dat dan in de praktijk? Zoveel jaren studie had me een schat aan Oosterse kennis opgeleverd maar hoe ging ik dat allemaal samenbrengen?

Interieurinrichting, Feng Shui, Astrologie, Chinese Voedingsleer, Energiewerk... wat is de overeenkomst hier tussen? Wat heb jij aan al mijn kennis?

Tot ik me bedacht dat het de stappen zijn die ik in mijn leven genomen heb om mijn leven zo lichter en leuker te maken met het doel minder stress en meer Genieten.

Die stappen deel ik heel graag met jou in dit Lichter Leven Programma dat je invult zoals jij dat wilt.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat als jij je energiek, krachtig, helder en gefocused voelt, je alles in je hebt om meer plezier en meer genieten in je leven te brengen.

Nicky Beentjes

Lichter Leven als Jezelf begint ergens in de cyclus...

Body • Mind • Soul • Home • Work

In welk aspect voel jij de onbalans en onvrede in jezelf? Elk aspect kent zijn eigen timing in jouw leven. Waar mag je jouw geluk een handje helpen?

Vanuit een holistisch perspectief is alles energie én heeft alles invloed op alles. Het maakt niet uit waar je in de cylcus begint, als je maar begint. Ik begeleid je erbij.

5 elementen gelukcyclus

Is dit Programma voor jou geschikt? Boek een Lichter Leven GesprekHet Lichter Leven Jaar Programma

5 elementen en een live dag in Haarlem

INTRODUCTIE

1. DE LICHTER LEVEN DAG

een Droomdag voor jou in Haarlem

Een Droomdag om je te inspireren en kennis te laten maken met de kracht van energie en de 5 elementen. Voor jezelf, je voeding én je interieur.
Wie ben jij? Wat eet je voor meer energie en wat vertelt je huis?

Waardevolle tips en inzichten om je leven net wat lichter en leuker te maken.
De Lichter Leven Dag staat op zichelf of is jouw opstap naar een of meerdere onderdelen van het Programma.

SOUL

2. JE TALENT ONTDEKT

je bent hier met een reden, jouw zielsmissie

Weet jij waar jouw grootste talent ligt? In dit onderdeel onderzoeken we wat jouw zielsmissie is en hoe je die in je leven integreert. Is dat in een baan of juist als ondernemer en hoe dan?


Jouw leven ontrafelen, je geheime talenten ontdekken doen we aan de hand van Human Design, Gene Keys, Kleur en Chinese Astrologie. Want jij bent hier niet zomaar maar om met jouw gave de wereld mooier te maken.

MIND

3. EEN HELDERE GEEST

voor rust, ruimte, focus én daadkracht

Vaak zijn we zo druk in ons hoofd dat je gewoon nooit toe komt aan bedenken wat je zou willen. 
Deadlines, verplichtingen, eindeloze to-do lijsten, irritatie en frustratie voeren de boventoon. Niet handig als je diep van binnen een ander leven verlangt.

Energy Healing op afstand inclusief korte telefonische coaching zorgen voor rust en helderheid in je hoofd. Met als gevolg dat je een stuk relaxter in je leven staat (en dat heeft zowel een positief effect op jouzelf als de mensen om je heen).

HOME

4. EEN WARM THUIS

een kleurrijk thuis helemaal in jouw stilj en smaak

Feng Shui, Energie, Kleur en Indeling daar gaat het om bij dit onderdeel. Want een plek waar jij je thuis voelt, een plek waar je kunt ontspannen en die helemaal naar je zin is ingericht, daar word je blij van.

Ik help je met de zichtbare en de onzichtbare sfeer in je huis. We kijken zowel vanuit kleuren, materialen en een logische indeling als vanuit de Feng Shui geboortehoroscoop van je huis. Want daarmee kun je op de kamer nauwkeurig aanwijzen waar de energie voor jouw doel, voor wat jij in je leven wilt, het meest ondersteunend is.

BODY

5. EEN VITAAL LICHAAM

lekker eten, meer energie en beter slapen

Alles wat je in je leven wilt vraagt energie. Als je dat niet hebt, als je je vaak moe voelt, slecht slaapt en daardoor al vermoeid aan je dag begint, dan word het heel lastig om te bereiken wat je wilt.

Daarom krijg je advies hoe je meer energie krijgt van maaltijden die bereid zijn vanuit de Oosterse kijk op voeding (5 Elementen Voeding). Je volgt de theorie en de praktijk... het bereiden van lekkere en gezonde maaltijden waar jij (en je buik) weer blij van worden!

WORK

6. JOUW VUUR DE WERELD IN

online zichtbaar zijn als jezelf

Wat wordt jouw zakelijke uitstraling? Welke teksten, beelden en vormgeving passen bij wie jij bent én resoneren met je allerleukste klanten.

Je website is je online huis en dat mag helemaal in jouw stijl en energie.
Energetic Branding is de optelsom van wie jij bent vertaalt naar een website en communicatie die echt jij uitstraalt.


Dit zeggen andere ondernemende vrouwen over het Lichter Leven Programma

Monica


" Ik kan niet precies aangeven vanaf welke tijd, maar mijn hoofd voelde gisteren zo heerlijk leeg, de gedachtes die ik had waren heel positief, daar ben ik heel erg blij mee! ."

Helder Hoofd Sessies

Mirjam


" Om te zeggen waar wat nu precies door gekomen is of waar wat door kwam is me niet duidelijk. Dat hoeft ook niet voor mij. Per saldo ervaar ik sinds het begin een stijgende lijn in persoonlijke groei."

Monique


" Al met al heeft het me meer energie gegeven en meer. Nogmaals bedankt. Ook voor de recepten. Ik heb er inmiddels een paar van uitgeprobeerd. Heel lekker."

Stress verminderen met Clearing

Wat zit er in het Lichter Leven met de 5 Elementen Programma?

Relaxter en blijer in het leven staan, lekker en gezond eten, een fijn thuis, energiek zijn, weten wat je wilt en kunt én geen last meer hebben van 'beren' op je weg of in je hoofd.

Dat is wat dit Programma je brengt.

Om dat voor elkaar te krijgen bestaat dit Programma uit 5 Elementen:

• Helder Hoofd Sessies (water)
• 5 Elementen Voedingsadvies (aarde)
• Chinese Astrologie (metaal)
• Feng Shui Inrichten (hout)
• Coaching en Begeleiding (vuur)

1. Voedingsadvies

vanaf € 197 euro

Ontdek wat voeding werkelijk voor je doet en maak de heerlijke recepten.


2. Astrologisch Consult

vanaf 297 euro

Wat zijn jouw talenten, hoe maak je er gebruik van, wie zijn de helpers in je leven...


3. Helder Hoofd Sessies

197 euro per maand

De eenvoudigste manier om stress en spanning te vervangen door rust en ruimte in jezelf.


4. Feng Shui Interieurontwerp

vanaf 1188 euro

Kleur, indeling en energie zijn de ingrediënten waar we mee aan de slag gaan.


Ervaringen

Wat klanten zeggen over het
Lichter Leven met de 5 Elementen Programma

Nicky heeft me met haar Astrologische Life Consult (een uiteenzetting van mijn Chinese horoscoop + haar uitgebreide kennis van feng shui) waardevolle inzichten kunnen geven over mijn aard, karakter, motivatie en valkuilen. Geruststellend herkenbaar en ook verrassend concreet. Met duidelijke tips en advies over timing, hulpbronnen, aandachtspunten en middelen.
Waardoor vertrouwen en inzicht steeds groeit en verdiept en me de moed geeft keuzes te maken op een manier die bij me past in de richting die bij me hoort. Haar heldere uiteenzetting en uitgebreide toelichting geven me de steppingstones die ik op dit moment nodig heb en vol vertrouwen wandel ik verder op mijn pad. Dit is het goede pad voor me. Dat voelde ik al en is ook bevestigd in het consult."

Nathalie

stylist en tekstschrijver

meer energie door Helder Hoofd Sessies

Ik vond het fijn om uit te wisselen met gelijkgestemden en een leuke ochtend te hebben. De workshop was erg leuk en gevarieerd, voelde vrij (dus niet strak gepland). Je krijgt goede info en een beter beeld over hoe voeding in het geheel van Feng Shui past.

Katja

administratief medewerkster

feng shui liefde

Eigenlijk zie ik elke keer op tegen de intensieve essentie coaching van Sytze maar voel ik tegelijkertijd dat hij zo direct tot de kern komt dat ik telkens naar huis ga met meer inzicht in mezelf en mijn gedrag en daarmee een grote stap in mijn ontwikkeling zet.
De tussentijdse inspiratie- en oplossingsgerichte coaching van Nicky helpt me op zachtere wijze naar een praktische dagelijkse invulling van wat ik bij Sytze ontdekt heb.

Paula

projectleider

Je investering in het Lichter Leven met de 5 Elementen Programma

Je start al vanaf 197 euro

Sommige stappen zijn online, telefonisch, bij jou thuis of bij mij in Haarlem

DE 5 ELEMENTEN NAAR EEN LEUKER, LICHTER LEVEN

  • 1. Breng rust in je hoofd en je leven
  • 2. Krijg meer energie en slaap beter
  • 3. Ontdek jouw talent en potentieel
  • 4. Maak van je huis een thuis
  • 5. Verjaag de beren op je weg100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat jouw leven leuker en lichter wordt met de 5 Elementen en de tips, inzichten en adviezen gaat toepassen in je dagelijks leven.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Ik neem telefonisch contact met je op voor persoonlijke uitleg

Zijn alle 5 Elementen noodzakelijk?

Door alle 5 Elementen te doorlopen zul je merken dat je leven aan kwaliteit wint. Het is ook mogelijk om een paar Elementen te doen.

Hoeveel tijd neemt het hele Programma in beslag?

Reken per Element 1 maand. Het Feng Shui Interieurontwerp neemt meer tijd in beslag als het om meerdere ruimten gaat. De duur van de Inspiratie Coaching van mij of de Essentie Coaching van mijn collega Sytze Wierda uit Breda kan meer tijd in beslag nemen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt voor het Programma

Dat ligt aan je uitgangssituatie. Alle veranderingen kosten tijd om je eigen te maken. Nieuwe recepten uitproberen, je huis anders inrichten met Kleur en Feng Shui en de Coachingsopdrachten kosten je meer tijd dan de Helder Hoofd Sessies of het Astrologische Consult.

Wat is de Feng Shui Dag?

Dat is een speciale dag die ik eens per maand bij mij thuis organiseer voor 2 tot 3 personen waarin we aan de slag gaan met je plattegrond (Feng Shui), je geboortekaart (Astrologie) en je kennismaakt met 5 Elementen Voeding (warme lunch). Je investering voor deze dag bedraagt ook 197 euro ex btw.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588 voor een Verhelderend Gesprek.

Je investering in het Lichter Leven met de 5 Elementen Programma

Ontdek de kracht van Ch'i-energie voor een leven met
meer plezier, genieten en meer tijd voor jou


Ontdekken of dit Programma écht wat voor jou is? Neem contact op voor een vrijblijvend Verhelderend Gesprek via 06 - 5320 5588

DE 5 ELEMENTEN NAAR EEN LEUKER, LICHTER LEVEN

  • 1. Breng rust in je hoofd en je leven
  • 2. Krijg meer energie en slaap beter
  • 4. Maak van je huis een thuis
  • 5. Verjaag de beren op je weg
>