Referentie Business Clearing

business clearing

​Clearings zijn, zoals je misschien al weet, energetische behandelingen op afstand.
Ze geven rust en ruimte in jezelf maar kunnen ook heel goed gebruikt worden om de verstandhouding tussen jou en iemand anders te verbeteren.

In dit specifieke geval ging het om ​een moeizame ​communicatie tussen persoon A (ingehuurde ​specialist) en B​ (werkgever). Ik stelde na afloop van het traject de volgende vragen​ aan persoon A.

 1. Hoe was de werkverhouding met B voordat jijzelf de Clearings ontving?
  Waarom vond je deze zakelijke relatie 'moeizaam'?


  We begrepen elkaar vaak verkeerd waardoor er bij ons allebei irritatie ontstond wat ​een goede werksfeer niet bevorderde.
 2. Hoe is de relatie tussen jullie veranderd?

  ​Er is veel meer begrip ontstaan en onze communicatie is veel meer ontspannen.
  Het voelt alsof er blokkades verdwenen zijn door de Clearings zonder dat er sprake is geweest van het daadwerkelijk benoemen ervan. ​Hierdoor verloopt onze communicatie veel soepeler​ en vrijer.
 3. Zou je de Clearings aanraden in een werksituatie waarin communicatie tussen mensen een struikelblok is?

  ​Jazeker, het is een mooie manier om zonder woorden maar puur door energie uitwisseling de verstandhouding te verbeteren. Want die communicatie die is nou juist zo lastig, daarin vonden we elkaar niet en ontstond de irritatie en spanning.
  ​Na een aantal Clearings is die onderhuidse spanning tussen ons verdwenen waardoor er meer ontspanning, openheid en lichtheid ontstaan is.
 4. Wat zou je als belangrijkste resultaat benoemen van de Clearings?

  ​Ik ga weer met plezier naar mijn werk. Onze verstandhouding is als een blad aan een boom gedraaid en de ​communicatie tussen ons is een stuk fijner en toegankelijker geworden.

Loop jij in je werk ook tegen een 'communicatie issue' aan?

​Wil j​ij graag de relatie met je collega of leidinggevende verbeteren omdat je dan met zoveel meer plezier je werk doet?

Neem dan contact met me op via 06 - 5320 5588

​Ik leg je graag uit hoe je ​met Clearings jouw 'energie' ​verandert, ​zelf relaxter ​word en ​​een positieve respons van de mensen om je heen krijgt.

About the Author Nicky

Ik help jou, met een Feng Shui Interieur en Clearing, de rust in jezelf en je omgeving terug te brengen. Voel je weer thuis in je huis en ontdek de kracht van rust, focus en lichtheid in jezelf voor een leven waarin je meer geniet. Ben je HSP-er, dan kan Feng Shui en Clearing er zeker voor zorgen dat je meer ontspannen woont en productiever werkt.

follow me on:

Leave a Comment: