Energy Healing (Clearing) - Vital Living

Energy Healing (Clearing)

Een helder hoofd, minder stress en meer rust in jezelf

​Een Helder Hoofd Sessie op afstand (Energy Healing of Clearing) is een manier om snel en effectief spanning in jezelf los te kunnen laten. Hierdoor voel je je relaxter en word je hoofd weer helder.
Het maakt je tegelijkertijd rustig en gefocused en geeft energie en daadkracht.

Voor wie is Clearing?

Clearing is geschikt voor iedereen met:
- Een drukke baan (al dan niet in combinatie met een gezin en/of mantelzorg)
- Mensen die meer dan gemiddeld 'gevoelig' zijn voor prikkels (HSP)

Werk je in het onderwijs?

In mijn praktijk merk ik dat vooral (hoogsensitieve) leerkrachten er veel baat bij hebben.
De hoge werkdruk in het onderwijs, het vele overleg, contact met collega's, ouders en kinderen, een studie naast het werk en het thuisfront maken dat een moment van rust voor jezelf er vaak bij inschiet. Met als gevolg een hoog percentage uitval door overspannenheid en burn-out. Clearing Sessies zijn de oplossing om dit te voorkomen.

Clearing voor managers en leidinggevenden

Geef je leiding aan een team en merk je af en toe onderlinge spanningen die de productiviteit en een goede werksfeer in de weg staan?
Clearing Sessies van slechts 1 persoon in de groep of de leidinggevende zelf geven al een betere dynamiek en sfeer. Met als grote voordeel dat er niemand naar een training hoeft of er praatsessies nodig zijn.

Meer weten over hoe je Clearing in jouw bedrijf kunt inzetten?
Neem dan contact op via 06 - 5320 5588 of nicky@vital-living.nl en ik geef je graag een telefonische of persoonlijke toelichting.

Clearing geeft je de rust zonder dat je er extra tijd aan kwijt bent of iets speciaals voor hoeft te doen.

Herken jij deze 9 punten?

 1. Je houd van je werk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel
 2. Je staat vaak als eerste klaar als er iets gedaan moet worden
 3. Je bent sensitief, voelt veel aan maar raakt ook snel overprikkeld
 4. Je ergert je aan sommige collega's die niet zo gedreven zijn als jij, je mist soms de erkenning voor wat jij allemaal doet
 5. Je komt vaak tijd tekort om alles te doen wat je van plan was
 6. Je doet naast je werk nog een intensieve studie
 7. Je bent thuis ook vaak nog bezig met je werk
 8. Je slaapt slecht van de hoge werkdruk (wakker liggen, moe opstaan)
 9. Je wilt leuke dingen doen met je gezin maar hebt er vaak geen puf meer voor

Voorkom overspannenheid of een burn-out

Als jij enkele of veel van bovenstaande punten herkent en je neemt niet tijdig gas terug dan ligt overspannenheid op de loer met alle gevolgen van dien. Niet meer kunnen functioneren in je baan, je relatie onder druk en mogelijk financiële consequenties. Alle reden dus om dit scenario te voorkomen.

Want hoe zou het voor je zijn als...

 • Je relaxter kunt zijn in je werk en minder stress ervaart
 • Je beter kunt accepteren dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn
 • Je minder snel overprikkeld bent
 • Je beter kunt opschieten met je collega's en meer erkenning krijgt
 • Je meer doet in minder tijd
 • Je je beter kunt focussen op werk en studie
 • Je beter slaapt, lekkerder in je vel zit en meer zelfvertrouwen hebt
 • Je weer aandacht hebt voor de mensen die je lief zijn en meer kunt genieten

Dan is Energy Healing (Clearing) op afstand wat voor jou

Een wekelijkse Energy Boost die je tegelijkertijd meer rust geeft én meer energie. Hoe dat kan? Omdat je met deze Healing op afstand alle 'ruis' in je systeem weghaalt. Het geeft letterlijk meer ruimte.

Energy Healing of Clearing is een hart-tot-hart meditatie op afstand om opgeslagen spanningen en stress in je systeem op een zachte manier los te kunnen laten. Een Clearing geeft je de rust, focus én energie in jezelf terug.

Hoe werkt het?

Op afstand. We spreken een dag af. Op die dag ontvang je de Clearing. Je krijgt geen tijdstip door en je hoeft er niets voor te doen of te laten, je doet gewoon wat je anders ook zou doen op zo'n dag. Achteraf krijg je een mail van mij met het tijdstip.

En waarschijnlijk realiseer je je dan dat je je anders voelde dan normaal. Lichter, helderder. Of dat je heerlijk hebt gewerkt vanmiddag. Of juist dat je een enorme huilbui had, die achteraf enorm opluchtte.

Een Clearing ontvangen kun je een beetje vergelijken met Reiki als je daar bekend mee bent. Moet je erin geloven? Nee, niet speciaal. Stel je open en wees je iets bewuster van jezelf en de mensen om je heen. Wat ging er makkelijker, wat viel je op, reageerde er iemand anders dan anders op jou? Verliep een project waar je mee bezig was vlotter? Voelde je je anders dan normaal? Allemaal signalen die door een Clearing Sessie in gang gezet kunnen zijn.

Kan ik iets 'doen' wat jij niet wilt? Nee, absoluut niet. Jij blijft jezelf wat er ook gebeurt. Iedereen die met energie werkt weet dat als jouw systeem, jouw lichaam niets wil loslaten, het ook niet gebeurt. Als je wel wat voelt dan betekent dat dat het voor jouw lichaam 'veilig' voelde om zaken die spelen los te laten. Soms komen daar wat emoties bij kijken, een andere keer is er alleen een gevoel van opluchting.

Waarom kun jij het zelf niet allemaal loslaten? Heel eenvoudig. We zijn allemaal veel te veel betrokken bij ons eigen 'verhaal of drama'. Daarom. Jij hebt het meegemaakt, je vond er wat van of je vond er juist niks van. Je werd er boos om, of verdrietig, blij of gefrustreerd. Allemaal 'oordelen en identificaties' die het loslaten behoorlijk in de weg kunnen zitten. Ik ben jou niet, ken jouw verhaal niet en kan wat de frequentie of energie die op de gebeurtenis zit veel makkelijker loslaten voor je. Juist omdat ik het niet meegemaakt heb.

Reacties op Clearing Sessies

Die zijn bij iedereen verschillend. En dat is ook logisch omdat ieders energie anders is.
Jij of beter gezegd jouw systeem bepaalt wat er gebeurt, niet ik. Niemand kan voor iets voor jou loslaten dan jijzelf. Ik ben alleen de 'aanstichter', degene die een liefdevolle ruimte schept met een energie die voor jouw systeem zo veilig voelt dat je wat er ook is kunt gaan loslaten. In het tempo dat bij jou past.

En omdat je opgebouwde spanning loslaat komt er ruimte in je hoofd. Voel je je energieker, heb je zin om aan te pakken, rustiger of juist meer gefocused.

Zo kan het zijn dat je de eerste paar keer niet zoveel voelt of juist heel veel. Dat je je actief en opgelucht voelt of juist wat vermoeider en emotioneler. Ik stuur, jij ontvangt dat wat je van jezelf mag ontvangen en wat je daarna loslaat, bepaal je helemaal zelf. Veiliger kan het niet.

Clearing werkte voor:

Paula
"Ik voel me zo zen vanmorgen, en nu snap ik waarom. Het voelt heerlijk en ga het proberen vast te houden."

Ingrid
"Na de eerste Clearing voelde ik allerlei tintelingen door mijn lijf en was nogal nuchter wat het zou doen. Heb die nacht goed geslapen en had de volgende dag véél energie om op te ruimen. Heerlijk gewoon."

Silvia
"Ik moest een presentatie voor al mijn collega's geven waar ik erg tegenop zag. Nu was ik opeens heel overtuigend, kreeg ik positieve feedback vanuit de zaal en werden er goede vragen gesteld. Ik voelde me heel sterk!"

Gonnie
"Bedankt voor de Clearing van gisteren. Het heeft me geholpen om te beginnen aan een klus waar ik al lang tegenop zag. En daarna was ik opgelucht. Wel de rest van de dag wat vermoeid. Ik ben benieuwd wat de volgende Healing me gaat brengen!"

Clearing gratis ervaren

Heb je nooit eerder van mij een Clearing Sessie ontvangen?
Dan kun je een sessie gratis uitproberen bij aanmelding op mijn Vital E-zine. Klik daarvoor op de blauwgroene button.

Meer effect van Clearing

Het grootste effect van Clearing merk je bij 2 of 4 sessies (resp. 105 of 197 euro incl. btw)


Garantie?

Ik garandeer dat er wat gebeurt. Maar ik kan niet garanderen dat jij het merkt. Of dat je het relateert aan de Clearing op die dag. Soms voel je het direct, soms pas dagen later.
Of je realiseert je pas achteraf: 'Wow, wat ging het allemaal vlotjes afgelopen dagen'.

Heb je nog twijfels?

Dat kan natuurlijk. Ik weet zeker dat het werkt, of je er nu in 'gelooft' of niet. Je laat met Clearing opgebouwde spanning en stress los zonder te praten over wat je precies dwarszit. Wil je voordat je het probeert persoonlijke uitleg? Bel me gerust tijdens kantooruren op 06 - 5320 5588. Dan kom je er snel genoeg achter of Energy Clearing wat voor jou is.