​​Helder Hoofd Sessies
​​​bij drukte en gedoe aan je hoofd

vakantietijd

​Waar maak jij je allemaal druk over?

​Elke dag opnieuw neem je je voor relaxter te zijn. Je niet zo druk te maken over van alles en nog wat. Je werk, ​gezin, ​ huishouden, je ouders en vrienden die aandacht van je vragen. Hoe kan het toch dat er steeds te weinig uren in de dag zitten waardoor je achter jezelf aan blijft lopen? Altijd het gevoel hebt dat er nog honderdduizend dingen te doen zijn waar je maar niet aan toe lijkt te komen?

Stel je voor dat er een manier zou zijn die je meer tijd zou geven. Of beter gezegd die ervoor zou zorgen dat je meer doet in minder tijd?

Hoe zou het voor je zijn als de gejaagdheid uit je lijf en het gemaal uit je hoofd is? Je beter in staat bent de drukte in en om je heen de baas te blijven?Het kan. ​En op een heel makkelijke manier. Ik help je ​met ​Clearing op Afstand, ​sessies die er voor zorg​en dat jij je meer ontspannen voelt. Puur omdat de energie in jouzelf veranderd is, want daar zorgt de ​Helder Hoofd Sessie op afstand voor. 


Je ​gaat merken dat je je ineens minder druk lijkt te maken over iets dat iemand tegen je zegt​ of iets wat niet direct lukt.
Of iemand die je altijd tegen de haren instrijkt maakt ineens een aardige opmerking tegen je waar je verrast van opkijkt.

Er lijkt meer flow in de dag te zitten waardoor je veel meer gedaan hebt dan anders. ​Je had meer energie​.
Of (en dat zeg ik je ​eerlijk), het kan dat je juist wat vermoeider was na ​een Healing ​en ​pas de dag erna een positief effect merkt​.Zomaar wat voorbeelden wat ​​Helder Hoofd Sessies met j​e energiepeil en jouzelf kan doen (hoe meer ​sessies = hoe krachtiger het effect).​

Je bent stukje bij beetje steeds beter in staat om het leven te nemen zoals het komt. Leert om zonder oordeel over iets of iemand jezelf vrij van spanning en stress te houden. ​

​Wat zou het voor jou betekenen als je je relaxter zou voelen?


​De meeste ​van mijn klanten kiezen voor deze vorm van ​Clearing op afstand omdat...

 • ​​ze vaak een 'vol' hoofd hebben van alles wat ze willen (of moeten van zichzelf of anderen)
 • ze niet meer aan zichzelf toekomen
 • ze merken dat ze een kort lontje hebben (vooral naar de mensen die dichtbij ze staan)
 • ze meer energie willen hebben om zaken aan te pakken en af te ronden
 • ze zichzelf geen tijd gunnen voor meditatie, yogalessen of mindfulness


​Waarom zou je ​Helder Hoofd Sessies boeken?


​Je boekt ​deze sessies omdat je...

 • ​Ontspannen blijft tijdens drukke perioden
 • ​Helderder in je hoofd bent
 • ​Beter kunt focussen, je doet meer in minder tijd
 • ​Een beter contact hebt met de mensen om je heen, thuis en op je werk
 • Je beter slaapt, lekkerder in je vel zit en meer zelfvertrouwen ontwikkelt​
 • Maar vooral omdat het je zelf geen tijd en inspanning kost, ik 'doe' het werk, jij ontvangt het resultaat

Wat zouden de resultaten van ​Clearings voor jou, je relatie, je gezondheid en je werk betekenen?

​​Haal de zwaarte en het gedoe uit jezelf


Een ​Clearing op afstand ​zorgt ervoor dat opgebouwde spanning in jou (van al dat 'gedoe' in en om je heen) op zachte wijze losgelaten wordt. Het is er nog wel maar je maakt je er veel minder druk om.

Stukje bij beetje laat je gedoe los en komt er ontspanning voor in de plaats. Elke ​​sessie een beetje meer. Net wat jouw systeem aan kan.

Geen hokus pokus maar puur de werking van de liefdevolle en compassievolle energie die ik je stuur op een afgesproken dag.

​Clearing haalt de zwaarte uit jou en brengt weer lichtheid in je dag, je relatie en in je werk.

Ja! Dat lijkt me heerlijk!

gelukkig zijn

​​​Probeer een serie ​Helder Hoofd Sessies zonder risico


Ik ben ervan overtuigd dat ​​Clearings jou helpen meer rust te krijgen en krachtiger jezelf te zijn. ​​Boek een serie ​Clearings zonder risico want merk je na 2 weken geen verschil dan ontvang je gewoon zonder gedoe je geld terug.

* ​Een serie Clearings betekent elke week op een vaste dag een sessie inclusief de mogelijkheid voor feedback per telefoon of Whatsapp mocht je vragen hebben.

100% ​GELD TERUG ​GARANTIE

​​Het effect van ​​Helder Hoofd Sessies is in 90% van de gevallen merkbaar en positief. Het hangt onder andere af van de mate van bewust-zijn en het vertrouwen dat je in het ​​Clearing proces hebt.

​Het kan echter ook zijn dat je onbewust een signaal aan je lichaam hebt gegeven dat het nog niet veilig genoeg is om ​spanning los te laten. Of dat ​er eerst een lichamelijk​e klacht ontstaat ​die jouw systeem ​nodig heeft om weer in balans te komen.

Wat het ook, is als je op een of andere manier niet tevreden bent na de eerste ​​2 ​sessies ontvang je zonder opgave van reden gewoon je geld terug door het sturen van een mailtje.

Nicky Beentjes, Vital Living

Wie geeft je de ​​Helder Hoofd Sessies

​Nicky Beentjes
Feng Shui Coach voor ondernemende vrouwen in een 'midlife' die het roer om willen gooien ​voor het volgen van hun hartsverlangen.

​Helder Hoofd Sessies zijn ​een van de stappen die je meer ontspanning geven en dichter bij je zelf en je verlangen brengen.


Reacties van klanten

Paula
"Ik voel me zo Zen vanmorgen, en nu snap ik waarom. Het voelt heerlijk en ga het proberen vast te houden."

Ingrid
"Na de eerste Clearing voelde ik allerlei tintelingen door mijn lijf en was nogal nuchter wat het zou doen. Heb die nacht goed geslapen en had de volgende dag véél energie om op te ruimen. Heerlijk gewoon."

Silvia
​"Heel erg bedankt! Zit ​met de Clearings heel goed in mijn vel, voel me een stuk beter, alerter. Heel fijn!"

Gonnie
"Bedankt voor de Clearing van gisteren. Het heeft me geholpen om te beginnen aan een klus waar ik al lang tegenop zag. En daarna was ik opgelucht. Wel de rest van de dag wat vermoeid. Ik ben benieuwd wat de volgende Clearing me gaat brengen!"


Boek jouw serie Helder Hoofd Sessies

Helder Hoofd Sessies
Totaal: € -