Energy Healing (Clearing)

Ben jij toe aan minder stress en meer rust in jezelf?

​Kom je niet meer aan jezelf toe en draaf je maar door?

Herken jij d​it?

 1. J​​e hebt een veeleisende baan die je combineert met een studie​ en een druk sociaal of gezinsleven.
 2. ​Je hoofd loopt af en toe om van alles wat je nog moet of wilt.
 3. ​Je voelt een constante tijdsdruk die stress en spanning geeft.
 4. ​Je hebt steeds vaker een ‘kort lontje’ naar de mensen om je heen.
 5. ​Je slaapt onrustig en staat regelmatig moe op.
 6. ​Je ​krijgt je hoofd maar niet ‘stil’ en maalt maar door.
 7. ​Je mist de laatste tijd het plezier en genieten in je leven.
 8. ​Je hebt behoefte aan rust om je heen en in jezelf.
 9. Je voelt spanning, irritatie of frustratie tussen jou en iemand anders.
 10. Je hebt het zo druk dat je geen tijd hebt voor yoga, meditatie of mindfulness ook al weet je dat je dat nu juist nodig hebt.

Voorkom overspannenheid of erger

Als jij enkele of veel van bovenstaande punten herkent en je neemt niet tijdig gas terug dan ligt overspannenheid op de loer met alle gevolgen van dien. Niet meer kunnen functioneren in je baan, je relatie onder druk en mogelijk financiële consequenties.

Energy Clearing brengt de rust in je hoofd én in jou weer terug!

Clearing is een zachte manier om opgebouwde spanning in jou los te laten. Waardoor je je vrijer en opgeluchter voelt. Je weer ruimte in je hoofd voelt. Je je niet zo ‘zwaar’ voelt en overspoeld word door alles wat je wil (of moet).
De Clearing die ik je op afstand geef (energiewerk kent geen tijd en afstand) kun je vergelijken met een hart-tot-hart meditatie die ervoor zorgt dat jouw rugzakje wat leger wordt.

Voordelen Clearing

 • Je voelt je relaxter
 • Je kunt beter accepteren dat het allemaal niet perfect hoeft te zijn.
 • Je bent minder snel overprikkeld.
 • Je ​ervaart meer harmonie ​en minder irritatie in het contact met anderen.
 • Je doet meer in minder tijd.
 • Je kunt je beter focussen op werk en studie.
 • Je slaapt beter en zit lekkerder in je vel.
 • Je hebt meer zelfvertrouwen.

​Wat gebeurt er precies bij een Clearing?

​Ik ‘stem af’ (concentreer) me op jouw energie​ en de ​spanning die daar in opgeslagen ligt. De gedachten, gevoelens en emoties die bij mij tijdens de afstemming opkomen laat ik ‘zijn’. Ik maak er geen verhaal van, heb er geen oordeel over en identificeer me er niet mee. Het enige dat ik doe is wat er zich aandient liefdevol te omarmen zodat spanning zich kan ontladen. Door dit bewust te doen ontstaat er ​rust, ruimte, flow en ontspanning daar waar eerst spanning was. En precies dat voel je als het effect van de Clearing.

Voor wie is Clearing?

Clearing is geschikt voor iedereen​ die​ op een eenvoudige manier ​verlangt naar meer rust​, ontspanning, focus en daadkracht​ en geen tijd heeft voor yoga, mindfulness of meditatie.​​

Meer ​rust zonder inspanning. Dat is wat een Clearing op Afstand je brengt.​

Hoe werkt het?

Op afstand. We spreken een dag af. Op die dag ontvang je de Clearing. Je krijgt geen tijdstip door en je hoeft er niets voor te doen of te laten, je doet gewoon wat je anders ook zou doen op zo’n dag. Achteraf krijg je een mail van mij met het tijdstip. En waarschijnlijk realiseer je je dan dat je je anders voelde dan normaal. Lichter, helderder. Of dat je heerlijk hebt gewerkt vanmiddag.

Of juist dat je een enorme huilbui had, die achteraf enorm opluchtte.Een Clearing ontvangen kun je een beetje vergelijken met Reiki als je daar bekend mee bent. Moet je erin geloven? Nee, niet speciaal. Stel je open en wees je iets bewuster van jezelf en de mensen om je heen. Wat ging er makkelijker, wat viel je op, reageerde er iemand anders dan anders op jou? Verliep een project waar je mee bezig was vlotter? Voelde je je anders dan normaal?

Allemaal signalen die door een Clearing Sessie in gang gezet kunnen zijn.Kan ik iets ‘doen’ wat jij niet wilt? Nee, absoluut niet. Jij blijft jezelf wat er ook gebeurt. Iedereen die met energie werkt weet dat als jouw systeem, jouw lichaam niets wil loslaten, het ook niet gebeurt. Als je wel wat voelt dan betekent dat dat het voor jouw lichaam ‘veilig’ voelde om zaken die spelen los te laten. Soms komen daar wat emoties bij kijken, een andere keer is er alleen een gevoel van opluchting.

Waarom kun jij het zelf niet allemaal loslaten? Heel eenvoudig. We zijn allemaal veel te veel betrokken bij ons eigen ‘verhaal of drama’. Daarom. Jij hebt het meegemaakt, je vond er wat van of je vond er juist niks van. Je werd er boos om, of verdrietig, blij of gefrustreerd. Allemaal ‘oordelen en identificaties’ die het loslaten behoorlijk in de weg kunnen zitten. Ik ben jou niet, ken jouw verhaal niet en kan wat de frequentie of energie die op de gebeurtenis zit veel makkelijker loslaten voor je. Juist omdat ik het niet meegemaakt heb.

Vraag je Gratis Clearing aan

Ben je benieuwd welk effect een Clearing sessie op jou heeft? Vraag dan een Gratis Clearing aan.

Reacties op Clearing Sessies

Die zijn bij iedereen verschillend. En dat is ook logisch omdat ieders energie anders is. Jij of beter gezegd jouw systeem bepaalt wat er gebeurt, niet ik. Niemand kan voor iets voor jou loslaten dan jijzelf. Ik ben alleen de ‘aanstichter’, degene die een liefdevolle ruimte schept met een energie die voor jouw systeem zo veilig voelt dat je wat er ook is kunt gaan loslaten. In het tempo dat bij jou past. En omdat je opgebouwde spanning loslaat komt er ruimte in je hoofd. Voel je je energieker, heb je zin om aan te pakken, rustiger of juist meer gefocused.

Zo kan het zijn dat je de eerste paar keer niet zoveel voelt of juist heel veel. Dat je je actief en opgelucht voelt of juist wat vermoeider en emotioneler. Ik stuur, jij ontvangt dat wat je van jezelf mag ontvangen en wat je daarna loslaat, bepaal je helemaal zelf. Veiliger kan het niet.

Clearing werkte voor:

Paula
“Ik voel me zo zen vanmorgen, en nu snap ik waarom. Het voelt heerlijk en ga het proberen vast te houden.”

Ingrid
“Na de eerste Clearing voelde ik allerlei tintelingen door mijn lijf en was nogal nuchter wat het zou doen. Heb die nacht goed geslapen en had de volgende dag véél energie om op te ruimen. Heerlijk gewoon.”

Silvia
“Ik moest een presentatie voor al mijn collega’s geven waar ik erg tegenop zag. Nu was ik opeens heel overtuigend, kreeg ik positieve feedback vanuit de zaal en werden er goede vragen gesteld. Ik voelde me heel sterk!”

Gonnie
“Bedankt voor de Clearing van gisteren. Het heeft me geholpen om te beginnen aan een klus waar ik al lang tegenop zag. En daarna was ik opgelucht. Wel de rest van de dag wat vermoeid. Ik ben benieuwd wat de volgende Healing me gaat brengen!”

​Direct effectief aan de slag met 4 weken Clearing?
Maak dan gebruik van de November actie met 100 euro korting!

Bij inschrijven en betalen vòòr maandag 13 november betaal je slechts 97 euro (normale prijs 197 euro) voor 4 weken Clearing.
Dat is nog geen 25 euro per Clearing! Je eerste Clearing start dan op dinsdag 14, woensdag 15, donderdag 16 of vrijdag 17 november.

Direct 2 of 4 Sessies boeken

Garantie?

Ik garandeer dat er wat gebeurt. Maar ik kan niet garanderen dat jij het merkt. Of dat je het relateert aan de Clearing op die dag. Soms voel je het direct, soms pas dagen later. Of je realiseert je pas achteraf: ‘Wow, wat ging het allemaal vlotjes afgelopen dagen’.

Heb je nog twijfels?

Dat kan natuurlijk. Ik weet zeker dat het werkt, of je er nu in ‘gelooft’ of niet. Je laat met Clearing opgebouwde spanning en stress los zonder te praten over wat je precies dwarszit. Wil je voordat je het probeert persoonlijke uitleg? Bel me gerust tijdens kantooruren op 06 – 5320 5588. Dan kom je er snel genoeg achter of Energy Clearing wat voor jou is.