Meest gestelde vragen over Clearing

Wat is Clearing?
Een zachte en eenvoudige manier om opgebouwde spanning en stress in jouw lichaam los te laten waardoor je meer lichtheid​ en ontspanning maar ook meer energie en daadkracht ervaart.

 1. Hoe veilig is Clearing?
  Heel veilig. Het is jouw eigen lichaam ​dat bepaalt in hoeverre je zaken kunt loslaten. Er kan niets gebeuren dat jij, jouw lichaam niet wilt dat er gebeurt.
 2. ​Is het noodzakelijk dat je mij spreekt of ontmoet voordat je een Clearing kunt uitvoeren?
  Nee, alleen je voornaam is voldoende. Ik werk ​op de frequentie, de trilling van jouw energievelden, niet met het verhaal erachter.
 3. Hoeveel Clearings heb ik nodig?
  Dat hangt af van de mate van s​panning of stagnatie die je nu ​hebt. ​​Zit je lekker in je vel en heb je alleen af en toe wat extra rust en energie ontvangen dan boek je een losse Clearing. Is er meer aan de hand dan is bijv. een aantal weken achter elkaar Clearing een goed idee.
 4. Moet ik 'spiritueel' zijn of ​in Clearing geloven?
  Nee, beslist niet. Een open mind en je lichaam toestaan om positieve energie te ontvangen helpt wel. Heb je heel veel weerstand op alles wat maar enigszins 'zweverig' en 'niet bewezen' is dan is Clearing misschien niet jouw 'ding' hoewel ​er ondanks dat een effect merkbaar kan zijn.
 5. Moet ik ​thuisblijven op de dag van de Clearing?
  Nee, ​dat is niet nodig. Energiewerk, wat Clearing is, kent geen tijd of afstand. Wat jouw lichaam mag loslaten gebeurt, wat je ook doet en waar je ook bent. ​
 6. Wat doet Clearing op de langere termijn?
  Hoe vaker je Clearings doet, hoe meer je in staat bent in het moment te zijn en te accepteren wat is.
  Dit zorgt ervoor dat zich geen spanning meer in jou opbouwt of dat spanning makkelijker loslaat.
 7. ​Is Clearing voor iedereen geschikt?
  Ja, absoluut. Van jong tot oud. Clearing werkt ​bijzonder goed in het onderwijs maar is zeker ook effectief in het bedrijfsleven. Overal waar mensen met mensen samenwerken en conflicten en spanningen kunnen ontstaan.
 8. Wanneer is Clearing het meest effectief?
  • Bij gevoel van stagnatie, matheid, lusteloosheid, niet lekker in je vel zitten, slechte concentratie, uitstelgedrag, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen, tijdgebrek, slechte nachtrust
  • Verminderen van conflicten of irritaties thuis of op het werk tussen jou en je partner, je puber, je baas of collega (Relatie Clearing)
  • ​Wegnemen van spanning bij een sollicitatiegesprek, examen of testen