Luck Boost 27 juli 2017

gelukslieveheersbeestje

Een speciale Luck Boost voor donderdag 27 juli als er iets in je leven op dit moment niet gaat zoals jij het graag zou zien. Of het nou ruzie met je lief is, geldzorgen of je gezondheid.

'Moet' je erin geloven? Van mij niet. Ik zou zeggen... als je in staat bent om voor hooguit 5 minuten 'stil te worden in jezelf', je vraag concreet te formuleren én je ergens weet dat er meer is dan we kunnen zien. Dan is dit een een mooie manier om je leven wat makkelijker te maken en het universum de kans te geven je te helpen. Hoe duidelijker jij in je vraag stellen bent, hoe duidelijker het antwoord of de weg naar de oplossing zal zijn.

Geef ik je een garantie? Nee. Soms zijn dingen zoals ze zijn omdat je in dit leven nu eenmaal zaken te leren hebt. Give it a try zou ik zeggen.

Qi Men Dun Jia is de methode. Het is werken met de krachten in het universum door hulp te vragen aan je spirituele gidsen.
De gids die op donderdag 27 juli tussen 21.00 en 22.59 in het Zuidwesten van je huis zit is goed voor geldzaken.

De energie van deze spirituele gids is bijzonder krachtig omdat hij zowel voor het Jaar, Maand, Dag én het Uur op deze plek zit.

Van te voren:
- Formuleer een duidelijke geldvraag, schrijf hem uit zodat je hem helder en duidelijk kunt stellen

Tussen 21.00 en 22.59
- Ga in het zuidwestelijke deel van je huis zitten met je RUG naar het zuidwesten.
- Sluit je ogen, adem een paar keer rustig in en uit
- Stel je vraag in gedachten of spreek hem hardop uit aan de gids 'Nine Earth'
- Neem er een paar minuten de tijd voor en bedank je gids
- Doe je ogen weer open en onderneem een actie die te maken heeft met je vraag

De actie kan zo simpel zijn als het versturen van een e-mail, een telefoontje plegen, een plan van aanpak opschrijven wat je de volgende dag gaat doen.

Houd vertrouwen dat alles goed is zoals het is en dat de oplossing naar je toekomt.

Succes!

About the Author Nicky

Ik help jou, met een Feng Shui inrichting en Clearing, de rust in jezelf en je omgeving terug te brengen. Want alleen vanuit rust ontdek je de keuzes van je hart. Keuzes om je unieke pad te gaan volgen en het leven te leiden wat je werkelijk verlangt.

follow me on:

Leave a Comment: