Op Een Kruispunt In Je Leven En Op Zoek 
Naar Een Andere Richting?


Je bent creatief en ondernemend en weet precies wat je NIET meer wilt. Tegelijkertijd vraag je je af wat dan WEL...

Jaren heb je gedaan wat iedereen om je heen van je verwachtte. Als ouder, kind, partner, medewerker of als duizendpoot in je eigen bedrijf.

En een hele tijd ging dat prima. Tot nu.

Je weet het even niet meer, wat je volgende stap mag zijn...

Je wilt niet meer wachten totdat je misschien met spijt terugkijkt met een 'had ik toen toch maar gevoel'

Laat Kleur en Feng Shui je dan de weg wijzen
Kleur brengt je weer naar je gevoel. Laat je zien wat je dromen en verlangens zijn die je een tijd hebt laten verstoffen.
 Want aan alles voel je dat het nu jouw tijd is.

Met Kleur brengen we in kaart wie je bent, wat je grootste kracht is en welke richting echt bij je past.

Met de combinatie Kleur en Feng Shui vertaal ik vervolgens jouw kleuren naar je interieur òf je business
zodat de energie in jou en in je woon- en werkomgeving je ondersteunt in wat je wilt.


Ben jij klaar voor meer richting, kracht en zelfvertrouwen?
Ontdek dan hoe Kleur en Feng Shui je ondersteunen naar Licht en Kleurrijk Leven.

Laat Kleur en Feng Shui je de weg wijzen
naar Leven op Jouw Manier

Klant ervaringen

"Ik deed de Kleurtest omdat ik op zoek was naar mezelf en kleur ook onderdeel is van mijn werk. Het turkoois had ik vroeger in mijn kamer. Het traject heeft me vrolijk gemaakt!"

Lisette

creatief directeur

"Doe ik wel wat ik wil doen, wat zou mijn echte drijfveer zijn daar was ik benieuwd naar. In mijn werk merk ik vaak dat ik het adviserende stuk niet leuk vind maar organiseren juist wel. Ik houd erg van groene, blauwe en turquoise kleuren en de link met harmonie, leiderschap en creativiteit klopt wel heel erg. De uitslag van de Kleurtest met mijn belangrijkste kracht- en balanskleur vond ik verrassend en bevestigend."

Caro

evenementen organisator


Kleur laat je ervaren dat je goed bent zoals je bent

Met mijn Kleuruitslag werd alles helder

Mijn naam is Nicky Beentjes, Holistisch Kleur Coach en Feng Shui Vormgever. 

Een paar jaar geleden...
Tuurlijk, alles ging toch prima?
Toch bleef de onrust en het verlangen naar 'iets' anders.


Mijn kleuren vertelden het precies. Mijn kracht, mijn passie en wat er nog ontbrak in mijn werk.

Identiteit. Wie ben ik, wie ben jij dat stukje ontbrak nog.
Creativiteit en Spiritualiteit die waren er al.

Een nieuwe combinatie werd geboren.
Jou begeleiden naar iemand die staat voor wie ze werkelijk is en dat ook durft te laten zien, in alles.

Vervolgens vertaal ik jouw kleuren naar een fijne sfeer in je huis of een website die in uitstraling resoneert met wie jij bent én je lievelingsklant.

Ga je mee jouw Kleuren ontdekken?


De kleuren die bij jou horen
Ontdek je met je Kleur Blauwdruk

Jouw kleuren...

 • Zorgen voor herkenning. Dit is wie je bent en wat je misschien, in de loop van de tijd, in jezelf kwijtgeraakt bent. Met je Kleur Blauwdruk vind je het terug en neem je de juiste beslissingen.
 • Maken vrolijk. Een verrassende blik op jezelf, je kijkt nooit meer hetzelfde naar kleur!
 • Geven direct resultaat. Want je kunt jouw kleuren direct gaan gebruiken in je kleding, sieraden en interieur zodat je meteen effect voelt.
 • Vergroten je zelfvertrouwen. Weg met de twijfel in jezelf. Puur jezelf mogen zijn en jouw kwaliteiten met Kleur laten zien. Je gaat weer stralen!


Iedereen heeft een eigen Kleur Blauwdruk


Klanten over hun Kleur Blauwdruk

Mijn Passie weer hervonden

"Ik was mijn passie kwijt. Wist even niet meer welke kant ik met mijn bedrijf en aanbod op wilde. Dit traject gaat heel erg over jezelf (aan de hand van kleuren). Ik heb weer ontdekt wat ik echt heel graag wil, wat mijn sterke punten zijn en wat ik nog verder wil ontwikkelen.

Mijn Kleur blauwdruk van groentinten helpen me telkens herinneren wat ik neer wil zetten in de wereld.
"

Laurien van der Vaart

Educatie Natuur en Duurzaamheid

Ik word steeds Meer Mezelf

"Ik heb een hele reis gemaakt. Het leren kennen van mijn Kleur blauwdruk gaat veel dieper dan ik van te voren had verwacht daar word ik heel blij van. Dit moet je echt doen als je jezelf beter wil leren kennen. Toen ik mijn kleuren voor het eerst zag, verzette ik me ertegen maar nu voel ik hoe de energie in mij verandert als ik ze visualiseer.

Ben ik steeds meer mezelf aan het worden en word ik meer in beweging gezet. Ik heb de kleurstaaltjes in mijn kamer opgehangen en heb inmiddels wat kleding gekocht in 'mijn kleuren' waar ik op mijn werk positieve reacties op kreeg."

Bianca vd S

Office Manager

Eerst dit als je met je Branding bezig bent

"Ik heb met het Kleur als Leidraad traject de sparkle en de juiste energie op mijn site weer terug. Hierdoor kom ik dichter bij mijn doelgroep omdat de energie weer klopt met mij.Wat me het meeste beviel is aan dit traject is dat kleur wel de aanzet is maar juist in de combinatie met meedenken qua vorm en tekst levert Nicky extra waarde.

Nel Schippers

Oprichter Djembé Agogo en
Ritmes in je Rugzak


Kies direct voor het Complete Kleur Traject of start met
je Kleuren van Verlangen

Kleur Start

Kleuren van Verlangen
Krijg helder wat je volgende stap is

€ 

197

 • In 1,5 uur ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen zodat je zekerheid krijgt over je volgende stap
 • 1x Kleursessie beeldbellen met Kleur toelichting en direct inspirerende tips voor je kleding en interieur
 • Wat we besproken hebben op papier
 • Kleurstalen per post

Na je betaling ontvang je de link naar de 40 kleurvragen
en plannen we een afspraak voor de uitleg.

Kleur Traject

Energetic You Kleur Traject
Ken jezelf voor een Kleurrijk Leven

€ 

997

 • Stap-voor-stap jezelf beter leren kennen
 • 5x Kleursessie beeldbellen van 1,5 uur waarin we de diepte in gaan over wie jij bent en hoe kleur je kan helpen steeds meer jezelf te zijn zodat je de keuzes van je hart kunt maken voor een Kleurrijk Leven.
 • Alles op je gemak nalezen met het complete Kleurboek over JOU van meer dan 60 pagina's
 • Kleurstalen per post
 • Mijn Kleurvisie over jouw kleuren inclusief inspiratie voor jezelf en je interieur

Doe je eerst Kleuren van Verlangen dan is de prijs € 800

De 5 stappen het complete Kleur Traject

Stap 1 - Ontdek je wat je ècht wilt

Wat wil je nog op dit moment in je leven. Welk werk past nou het beste bij je? Welke richting wil je met je bedrijf op? Door het invullen van de vragenlijst en onze bespreking van 1,5 uur licht ik jouw Kleuruitslag toe en ontvang je direct praktische tips voor je kleding om zo de kracht van de kleuren direct te ervaren. Het helpt je om makkelijker de keuzes van je hart te maken.

Start met je Kleuren van Verlangen (197 ex)

Stap 2 - Jouw grootste talent vertaalt in kleur

Jouw grootste kracht is datgene wat je altijd doet en wat voor jou zo vanzelfsprekend is dat je vaak niet beseft dat dat speciaal is. In combinatie met je balanskleur heb je jouw sleutel voor succes. In een sessie van 1,5 uur via beeldbellen leg ik je alles uit over de betekenis van jouw kleuren.

Stap 3 - Leef je Potentieel

Jouw talent en drijfveren geven je inzicht hoe jij de dingen het liefste doet en aanpakt. En wat jij in je werk nodig hebt om het beste tot je recht te komen. Deze kleuren geven een nog completer beeld van wie je bent en wat jouw grootste talenten zijn.

Nicky Beentjes - Vital Living

Stap 4 en 5 - Maak Impact met wie je werkelijk bent

De puntjes op de i hoe je jouw kleuren inzet om ook met je non-verbale communicatie impact te maken. Je ontdekt wat jouw kleuren je vertellen over je communicatie- en leiderschapstijl en ik geef je een samenvattende Kleurvisie over jouw kleuren.

Na dit complete Kleurprofiel is je volgende stap de vertaalslag naar je Interieur of je Website. Ik begeleid je hierbij met een Energetic Home of Energetic Branding Traject.


Hoe werkt het?

BESTELLEN

Je vult de Online Kleurtest in
via de link die je ontvangt.

BEELDBELLEN

Jouw kleuruitslag bespreken we
tijdens 1 of meerdere Zoom sessie

BEKIJKEN

Je ontvangt een Kleurboekje per mail én jouw kleurstaaltjes per post


Kies direct voor het Complete Kleur Traject of start met
je Kleuren van Verlangen

Kleur Start

Kleuren van Verlangen
Krijg helder wat je volgende stap is

€ 

197

 • In 1,5 uur ontdekken waar je hart sneller van gaat kloppen zodat je zekerheid krijgt over je volgende stap
 • 1x Kleursessie beeldbellen met Kleur toelichting en direct inspirerende tips voor je kleding en interieur
 • Wat we besproken hebben op papier
 • Kleurstalen per post

Na je betaling ontvang je de link naar de 40 kleurvragen
en plannen we een afspraak voor de uitleg.

Kleur Traject

Energetic You Kleur Traject
Ken jezelf voor een Kleurrijk Leven

€ 

997

 • Stap-voor-stap jezelf beter leren kennen
 • 5x Kleursessie beeldbellen van 1,5 uur waarin we de diepte in gaan over wie jij bent en hoe kleur je kan helpen steeds meer jezelf te zijn zodat je de keuzes van je hart kunt maken voor een Kleurrijk Leven.
 • Alles op je gemak nalezen met het complete Kleurboek over JOU van meer dan 60 pagina's
 • Kleurstalen per post
 • Mijn Kleurvisie over jouw kleuren inclusief inspiratie voor jezelf en je interieur

Doe je eerst Kleuren van Verlangen dan is de prijs € 800

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Je ontvangt van mij via de mail de Link naar de Kleurtest en de instructie voor het invullen ervan plus de planning voor de Kleursessie via Zoom.

Kan ik ook in delen betalen?

In delen betalen is op verzoek mogelijk

Hoe lang duurt het als ik mijn hele Kleur Blauwdruk met al mijn kleuren wil weten?

Dit kan in 1 Sessie (Kleur Basis) of in meerdere Sessies (VIP) zodat je de informatie rustig op je in kunt laten werken. Bij Kleur VIP overleggen we samen of je liever elke week of elke 2 weken een Sessie wilt.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588

Wat als de kleuren me niet aanspreken?

Dat had ik zelf. Tot bleek dat ik juist die kleuren gekozen had in ons interieur. De betekenis van jouw kleuren zul je echter zeker herkennen. In het heden of juist in het verleden.

Help je me met de kleuren toepassen in mijn interieur of website?

Jazeker. Tijdens de Zoomsessies hebben we alle tijd om dit te bespreken. Met de Kleurvisie uit het VIP pakket heb je een mooie start voor of je interieur of je website.

Voor uitgebreider kleuradvies bij je thuis ontvangt je een aparte offerte.

Een schetsontwerp voor je nieuwe homepagina zit in het Energetic Branding Pakket met ook weer de mogelijkheid tot uitbreiding. Denk dan aan teksten en design voor andere pagina's op je site.

>