Kleurrijk Leven Academie

6-weekse Online Training met Live Zoomsessies

'Kleur in je Interieur'


Stel je eigen unieke Kleurpalet samen en
'Feng Shui' je eigen huis met deze Online Training

Start donderdag 27 juni 2023


Herken jij dit?

Je hebt een ander huis gekocht en er word flink geklust. Jij bent je ondertussen volop aan het verdiepen in wat je wilt voor de inrichting. Nieuwe meubels, raambekleding, verlichting en.... kleur.

Maar welke kleur of kleuren ga je allemaal gebruiken en vooral waar?
Kies je voor verf of juist behang? In de bouwmarkt of woonspeciaalzaak zie je zo veel mogelijkheden dat het je soms gewoon duizelt.
Want welke kleuren staan het mooiste in jouw huis. Hoe combineer je de kleuren die je kiest bij wat je al hebt? Hoe krijg je eenheid en sfeer in je interieur?

Het blijkt toch best wel ingewikkelder dan je van te voren had gedacht. Helemaal als je partner of kinderen er heel andere wensen en voorkeuren op na houden dan jijzelf.

Wil jij voor eens en altijd de juiste kleuren kunnen kiezen en toepassen? Dan nodig ik je heel graag uit voor mijn Online Kleurtraining waarin ik als professional je ondersteun in alle interieur beslissingen die erop je af komen.

Je leert hoe je vanuit Kleurtheorie jouw unieke Kleurpalet samenstelt en toepast en je gaat aan de slag met het gebruiken van Feng Shui voor je eigen huis.

6 weken lang ben ik via Zoom jouw steun en toeverlaat om van je huis een fijne plek te maken met de kleuren en de sfeer die jou het meest aanspreken.

Nicky Beentjes,
Kleurspecialist en Feng Shui Vormgever

Mijn focus op kleur begon in Rajasthan, India. Mannen met felgekleurde tulbanden op en vrouwen in de meest prachtige kleurrijke sari's. Gekleurde huizen en potten en pannen. Ik werd betoverd door al die kleuren om me heen.

Ik zag geen armoede alleen de rijkdom van kleur. Terug in het winterse Nederland was het grijs en grauw op straat. Hoe fijn is het dan om in je huis wel die kleurenpracht te brengen? Geen kleurenkermis maar harmonie en balans in kleur. Dat leer ik je in deze Online 'Kleur in je Interieur' training.

Hetty de Jong

consultant

De training kleur in je interieur is een hele waardevolle training met vooral veel toepasbare ideeën om je woning optimaal te kunnen inrichten! Nicky geeft met veel geduld, aandacht en veel kennis uitleg over de oplossingen en mogelijkheden die er zijn om je huis nog beter bij je te laten passen! Echt een aanrader ❤️

Ilanit van der Zon

coach en stylist

Nicky geeft fijne en duidelijke informatie over kleur, interieur en feng shui. Het opent mogelijkheden om anders naar je huis en interieur te kijken of naar een toekomstig huis of verbouwing. Het zet je aan het denken hoe je kleur in je interieur kan inzetten maar ook hoe je verder gaat met inrichten.Interessant en leuk om te doen!

Ja, ik doe mee met de 6-weekse Training Kleur in je Interieur voor slechts 247 euro (exclusief btw)

kleuren voor je interieur kiezen

Kleur is rijkdom voor je ziel

Welke kleuren je ook kiest van alle kleuren en vooral kleurcombinaties is iets moois te maken. Dat ga je leren in deze training.
Zo kleurrijk als op bovenstaande foto's die ik in Rajasthan maakte wordt het meestal niet in onze huizen in Nederland.

Toch daag ik je uit om meer te durven met kleur. Omdat het je woonkamer meer pit en eigenheid geeft. Niet met de kleuren die ik voor je selecteer maar juist met jouw kleuren. Jouw unieke kleurpalet samenstellen met de theorie uit de training, de Zoom sessies en mijn begeleiding. Dat is wat je gaat leren met mijn Kleur in je Interieur Training.


Voor wie is deze training?


Meedoen aan de Training "Kleur in je Interieur" doe je omdat:

 • Je net een ander huis gekocht hebt en toe bent aan kleuren kiezen maar dit best ingewikkeld vindt
 • Je huidige interieur wilt opknappen met kleur maar twijfelt welke kleuren
 • Eenheid, harmonie of balans mist in je interieur
 • Twijfelt over de kleur van een nieuwe bank en het effect ervan op de rest van je interieur
 • Je graag zelf de kleuren bepaalt maar richting nodig hebt hoe je dat het beste kunt doen
 • Meer over Feng Shui en Feng Shui inrichten wilt leren en kunnen toepassen


Onderwerpen in de training "Kleur in je Interieur"

 • Het effect van Kleur, Kleurtheorie, hoe gebruik je kleur zonder dat het een kermis wordt
 • Yin en Yang in je interieur
 • Kleurpaletten maken
 • Jouw unieke Kleurpalet samenstellen en toepassen
 • Je Astrologische Kleurprofiel ontdekken

 • Werken met Feng Shui, de basisprincipes Yin en Yang, Ba Gua, 8 Trigrammen
 • Ba Gua, werken met de 9 levensthema's
 • 5 Elementen theorie toepassen in accessoires
 • 8 Huizen systeem voor plaatsing meubilair
 • Stimuleren gezondheid, liefde en overvloed met Feng Shui
woonkameradvies almere


Leer zelf je huis inrichten met Kleur en Feng Shui


Stap-voor-stap neem ik je mee in de wereld van Kleur en Feng Shui. Met mijn meer dan 20 jaar ervaring in het geven van Feng Shui Kleur- en Interieuradviezen leer ik je hoe ik Feng Shui in mijn eigen leven en interieur toepas en hoe jij dat ook kunt gaan doen.

Na deze training weet je alle tips en tricks voor jouw woonsituatie en heb je de kennis in huis voor al je volgende huizen.

Eugénie de Graaf

natuurgeneeskundig therapeut

Deze training gaat over energie, over kleuren en gevoel, hoe je op verschillende manieren kleur in je interieur kunt bepalen. Met wekelijks leuke opdrachten. Het geeft je een andere kijk hoe je naar je huis en interieur kunt kijken en maakt je bewust van dingen en zet je aan tot opruimen. Nicky heeft heel veel energie in deze training gestoken en dat voel je.

Bianca Snip

beeldend kunstenares, ontwerper en illustrator

De training heeft mij een boost en inspiratie gegeven op het moment dat ik vastliep in de vele interieur verschuivingen en veranderingen. Ik heb een nieuwe frisse ingang gevonden waar ik mee verder kan en zie weer nieuwe mogelijkheden. Daarnaast ben ik blij dat de training mij geholpen heeft om mijn eigen Feng Shui kennis en enthousiasme weer af te stoffen en tevoorschijn te laten komen.


De eerstvolgende training start op donderdag 27 juni 2023


De Online Training (je hoeft er je huis dus niet voor uit maar kan alles dan vanaf je computer) begint op donderdag 27 juni van 20.00 tot 21.00 uur via Zoom. Elke les wordt opgenomen en in mijn Kleurrijk Leven Akademie geplaatst, zo hoef je niets te missen.

Ook is er na de les altijd gelegenheid voor het stellen van vragen over waar jij bij het inrichten tegen aan loopt. Zo heb je het beste van 2 werelden. De kennis online én de persoonlijke begeleiding van mij.  
In de Online Leeromgeving, de Academie vind je behalve de opgenomen Zoom Sessies ook meer uitleg, inspiratie en de thuisopdrachten.

Bij de Training hoort een Besloten Facebook groep waarin je jouw thuisopdrachten deelt, je in contact komt met de andere deelnemers en je vragen kunt stellen.


Data van de Zoom lessen

Lesavonden 6x op donderdag van 20.00 tot 21.00, met aansluitend vragenrondje
Start op donderdag 27 juni 2023

Nicky Beentjes - Vital Living - Chinese Astrologie
Balans tussen werk en privé
Feng Shui kompas analyse - Vital Living


Yes!! Supergaaf ik stap gewoon in!


Voel je dat dit echt wat voor jou is en neem je de sprong?
Klik dan op de bestelbutton, dan weet je twee dingen zeker... je zit erbij én je hebt een supergave deal te pakken voor slechts 247 euro ex btw want binnenkort gaat de prijs zeker weten flink omhoog!

En... je ontvangt nu 3 hele mooie bonusaanbiedingen die je helpen van jouw huis een heerlijke plek te maken.

PS 1
De training is het meest waardevol als je vanaf het begin erbij bent en de thuisopdrachten doet. Doe je dit niet dan leert de ervaring dat de waan van de dag het overneemt, en deze training ongebruikt in je computer blijft zitten. Je interieur blijft zoals het is en je hebt de 'flow of energy' gemist om er met de andere deelnemers een gave ervaring van te maken. En dat zou echt super jammer zijn.

Tijdelijke Bonus Aanbiedingen bij de Training

Om er zeker van te zijn dat jouw Feng Shui en Kleurplan helemaal klopt, heb ik tijdelijk 1 gratis en 2 kortingsbonussen toegevoegd aan de training.

BONUS #1

t.w.v. € 50,00

30 minuten Mini Reading
van jouw Human Design Profiel met de ontdekking van jouw ultieme woonomgeving


GRATIS


BONUS #2

€ 50,00 korting

Op de Kleur Blauwdruk voor jouw
Persoonlijke Krachtkleuren inclusief rapport van 60 pagina's, kleurstalen
en 1,5 uur toelichting.


Van 397 voor 347 euro

exclusief btw


BONUS #3

€ 50,00 korting

Op 2 uur interieuradvies bij je thuis
na afloop van de training.
Van 197 voor 147 euro*
*exclusief btw en reisonkosten 0,50 p/km

Ja, ik doe mee met de Training Kleur in je Interieur voor slechts 247 euro (exclusief btw)

Inrichten met Kleur en Feng Shui voor een warm en gezellig thuis

Denk jij de laatste tijd.... "mijn huis voelt niet fijn, ik wil het anders maar weet niet goed hoe, zal ik een kleurtje op de wand?"

Of heb je een klik met Feng Shui? Ben je benieuwd hoe Feng Shui ervoor kan zorgen dat je productiever bent, harmonie in je gezin bevordert en je liefde en overvloed aantrekt?

Ik ga het je in deze training stap-voor-stap uitleggen. Geen ingewikkeld gedoe maar leuke tips en tricks voor jouw interieur. Over Kleur, Feng Shui, Indelen en Energie.


Aan het eind van deze training heb je een Feng Shui KleurPlan dat je de handvatten geeft om verder mee aan de slag te gaan voor een huis waarin je ontspannen woont en werkt.

Jouw Investering in de Training
'Kleur in je Interieur'

Makkelijker kleuren kiezen en Feng Shui inrichten voor meer balans in jezelf en je interieur

Totale waarde: € 747,00 nu voor slechts 247 euro!

online module

kleur in je interieur

 • 6 weken lang tips en tricks voor je interieur
 • De basis van Feng Shui uitgelegd
 • Op Kleur- en Stijl ontdekkingstocht
 • Feng Shui toepassen voor meer vitaliteit, romantiek en overvloed
 • Live Zoom, creatieve opdrachten en mijn persoonlijke begeleiding. "Let's have some Fun!" Ik heb er in elk geval onwijs veel zin om jou te helpen van je huis een thuis te maken!

100% Tevredenheids Garantie 30-Dagen geldig

Ik weet 100% zeker dat je enorm veel inspiratie uit deze Online Module "Kleur in je Interieur" voor Harmonieus Wonen en Succesvol Thuiswerken met Feng Shui zult halen. En als je de tips en methodieken toepast zal jouw huis een echt thuis zijn waar je je helemaal op je plek voelt.

Daarom durf ik je gerust een 30 dagen niet goed geld terug garantie te geven. Stuur me een mail als je niet tevreden bent en je geld terug wilt.

Meest gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Je krijgt binnen een paar minuten een e-mail waarin ik jouw deelname bevestig. Zodra de startdatum bekend is hoor je dat en krijg je ook de inlog gegevens voor de eerste modules.

Kan ik ook meedoen als ik alleen nieuwsgierig ben naar Feng shui en mijn interieur al goed is?

Jazeker want ik ga ook de diepere betekenis van het interieur behandelen vanuit Feng Shui perspectief. Het is niet noodzakelijk dat jouw interieur aan een opknapbeurt toe is maar het kan wel.

Is de training algemeen of ook geschikt voor mijn persoonlijke interieurvragen?

Allebei, jouw situatie en vragen kun je stellen tijdens de live momenten via Zoom of Facebook Live.

Hoe werkt een Online Training precies?

Het is een training die je vanuit je eigen huis en in je eigen tempo via je eigen computer kunt volgen. Er zijn in de 6 weken een aantal vaste momenten waarop ik 'live' ben en je jouw vragen kunt stellen.

Heb ik kennis van Feng Shui nodig?

Nee, in de training leg ik je alles uit wat je nodig hebt.

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Ja, als je me binnen 30 dagen een email stuurt dan stort ik je geld terug zonder vragen te stellen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Het beste kun je me bereiken via nicky@vital-living.nl of op 06 - 5320 5588

>