Feng Shui Kleuradvies

Feng Shui kleur- en verbouwingsadvies Aerdenhout

Een mooie woning in oude staat met originele details. Bij zo’n beschrijving op Funda weet je het wel… wordt prachtig maar vergt nog wel behoorlijk wat tijd en energie! Behalve het opknappen van het oude deel wordt er ook een nieuw deel aangebouwd in een strakke moderne stijl. Ik werd gevraagd voor Feng Shui advies + kleuradvies voor de inrichting. Een heel erg leuk en afwisselend project.

Feng Shui kleuradvies Aerdenhout

De bewoners houden veel van kunst en dat vraagt om een rustige neutrale wittint op de wand zodat de schilderijen goed uitkomen. De haardpartij geef ik een paarsbruinige kleur die goed bij de designstoel past. Het balkenplafond verandert ook van donkerbruin naar 2 lichte tinten. Wat je hier ziet is dat een moderne, strakke inrichting heel goed staat in een huis met originele details.

Bij een verbouwing heb je te maken met zo ontzettend veel keuzes en beslissingen dat het soms fijn is als er iemand met je meedenkt. Uiteraard kan ik van te voren een compleet plan maken maar in veel gevallen werkt ad-hoc advies in diverse woonzaken ook prima. Dat betekent dat het een samenspel is tussen wat jij hebt gezien of uitgezocht en mijn visie daarop. Zo komen we samen tot een mooi resultaat.

Ben je ook bezig met een verbouwing dan kun je me altijd inschakelen voor zo’n “ad-hoc” advies. Bijvoorbeeld… je gaat je oriënteren op een keuken en vraagt je af welke kleur je blad, kast en achterwand zult doen. Je staat al bijna bij de toonbank om je nieuwe bank af te rekenen en twijfelt ineens of de maat of stofkleur wel past bij de rest van je inrichting. Situaties die niet echt vragen om een compleet interieuradvies maar juist om even een onafhankelijk “professioneel” oog. Mocht je daar interesse in hebben bel (06-53205588) of mail gerust.