GRATIS

Ontdek de 5 Geheimen Voor een Kleurrijk leven met meer Flow

Mis je de sprankeling en vervulling in je leven?
Wil je weer passie voelen voor je werk, energieker opstaan, ontdekken wat je echt wilt, rust en balans ervaren en de ruimte krijgen om de levenskeuzes maken die je ogen weer laten stralen?

Misschien heb je een lastige periode achter de rug en twijfel je over alles. Weet je niet goed waar te beginnen om je weer gelukkig te voelen. Daarom dit e-book, als mijn holistische handreiking naar jou.

Kies de tips die je het meeste aanspreken en ervaar het verschil.

En wil je meer?
Dan begeleid ik je graag vanuit Kleur en Energie en met je Interieur als middel voor mogen zijn wie je bent en durven doen wat je hart je ingeeft

Want dat is voor mij het recept voor meer Flow en Kleurrijk leven.

Wat anderen zeggen...


Stress verminderen met Clearing

Element Water (Helder Hoofd Sessies)

Hi Nicky,
Heel erg bedankt voor de serie Helder Hoofd Sessies.

“Voor de sessies was ik eraan gewend geraakt om elke nacht een of meerdere keren wakker te worden. Ik was ook heel erg druk in mijn hoofd, maar ik schreef dat toe aan de beginnende overgang. Vooral bij de eerste clearing was het effect enorm.”

“Ik was tijdens de sessie heel erg moe, maar na een paar uur werd ik er juist heel energiek van. En ik sliep de eerste paar nachten erna als een roosje. Heerlijk om op die manier bij te kunnen tanken. Het geeft me nu vooral een nog groter bewustzijn dat onrustig slapen niet persé nodig is en dat er dan dus dingen zijn die opgeruimd moeten worden.

Al met al heeft het me meer energie gegeven en meer zelfvertrouwen.”


Monique

Element Metaal (Astrologie)

Nicky heeft me met haar Astrologische Life Consult (een uiteenzetting van mijn Chinese horoscoop + haar uitgebreide kennis van feng shui) waardevolle inzichten kunnen geven over mijn aard, karakter, motivatie en valkuilen. Geruststellend herkenbaar en ook verrassend concreet. Met duidelijke tips en advies over timing, hulpbronnen, aandachtspunten en middelen.


Waardoor vertrouwen en inzicht steeds groeit
en verdiept en me de moed geeft keuzes te maken op een manier die bij me past in de richting die bij me hoort. 

Haar heldere uiteenzetting en uitgebreide toelichting geven me de steppingstones die ik op dit moment nodig heb en vol vertrouwen wandel ik verder op mijn pad. Dit is het goede pad voor me. Dat voelde ik al en is ook bevestigd in het consult."


Nathalie

De 3 Voordelen van de 5 Geheimen voor meer Flow en een Kleurrijk Leven
 

Alles bij elkaar

Geen volle mailbox maar alle tips op 1 plek. Voor Kleurrijk Leven en een huis dat voelt als thuis.

15 Praktische Tips

Voor meer passie, energie, richting, rust en ruimte in jezelf, je huis en daarmee in je leven.

Start van een leuker leven

Breng jezelf naar een hoger plan, durf jezelf te zijn en voor je eigen pad te kiezen.

Download nu Gratis de 5 Geheimen voor meer Flow en een Kleurrijk Leven

Wil jij Kleurrijk Leven? Met meer Passie, Energie, Richting, Rust en Ruimte helemaal jezelf kunnen en mogen zijn en gaan doen wat je hart je ingeeft?
De tips in mijn gratis e-book helpen je erbij. Kies voor meer balans, harmonie en flow voor jezelf, in je interieur en daarmee in je leven.

>