Gratis Clearing voor meer rust en ruimte in je hoofd

Gratis ​Healing (Clearing) op afstand voor meer rust en ruimte in je hoofd. Een energetische 'schoonmaak' van je energievelden waardoor er een opgeluchter gevoel in jou ontstaat. Het klinkt je misschien vreemd in de oren en daarom kun je nu een ​Healing (waarde 6​0 euro) een keer gratis ervaren.

Waarom ​Healing?

Het klinkt zweverig en dat is helemaal niks voor jou. Jij staat met 2 benen op de grond en bovendien sta je altijd klaar voor anderen. Je hebt helemaal geen tijd om je met zweverige dingen bezig te houden. Maar toch denk je weleens….pffff even geen gedoe en stress aan je hoofd, wat heerlijk zou dat zijn!

En dat is nou precies wat ik je bied met een Clearing. Want je kunt de Clearing gewoon over je heen laten komen, je hoeft niks te doen, je hoeft nergens heen en al helemaal nergens aan te denken.


Hoe dat kan? Dat ​komt omdat de Clearing die ik je geef een Meditatie ​van afstand is die je vrijer maakt van alles wat je dwarszit. Ik los jouw ‘zorgen’ niet voor je op maar bied je een oordeel loze energetische en liefdevolle ruimte zodat je makkelijker kunt loslaten wat je kwijt wilt.

Hoe kan het dat ​Healing werkt?

Energie is er altijd en overal en in energie zijn we allemaal met elkaar verbonden. Denk maar aan een telefoontje van iemand ​die je een tijd niet gezien hebt maar waar je net op die week of dat moment aan moest denken. Energiewerk kent geen tijd en afstand. Het is een continue stroom en van die energiestroom maak je met Clearing bewuster gebruik.

​Healing of een 'meditatie van afstand'

Stel je voor dat je in een ruimte komt die zo fijn voelt dat alle zorgen en problemen van je af vallen. Zodra je die ruimte binnenkomt voel je rust in jezelf komen, een vrijheid die maakt dat je je meer ontspannen voelt en je niet meer zo druk maakt, je je ‘zorgen’ even beter aan kunt.

Dat is wat ik met die Meditatie op Afstand voor je doe. Ik stel mijn hart voor je open, zonder oordeel en verwachtingen. Zonder ‘moeten’, los van jouw persoonlijke ‘verhaal’. Ik zet letterlijk een ruimte voor je open waar je gewoon vrij in mag lopen. Om jezelf te zijn en jouw ‘verhalen’ stukje bij beetje los te laten. En dat loslaten lukt beter omdat ik niet jij ben.

We zitten allemaal in ons eigen verhaal, ons eigen drama en dat maakt het soms zo lastig om dingen los te laten. Iemand anders kan jou veel beter die liefdevolle ruimte geven, omdat diegene geen persoonlijke verbinding met jouw ‘verhaal’ heeft. Dat is de kracht van Clearing.

​Ontvang 1 Healing gratis

Ervaar meer rust en ruimte, focus en daadkracht in de drukke Decembermaand!

​Vanaf 15 december 2019 t/m 15 januari 2020 ontvang je van mij ​een Gratis ​Healing (waarde 6​0 euro) op afstand.
​Vul je gegevens in en je ontvangt van mij een mail met meer uitleg en de dag waarop ik je de ​sessie geef.

Boek je Gratis Clearing

Eenmalig Gratis Clearing, te boeken t/m 15 januari 2020
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.