Feng Shui werken

​​De Zakelijke Feng Shui Style Guide voor ​​thuiskanto​ren
en praktijkruimten

  • ​​​​Een overvol bureau​
  • ​​Te weinig kastruimte
  • ​​De sfeer of ​energie ​in de ruimte maakt je ​vermoeid
  • ​Niet representatief
  • ​​Je hebt moeite met focus en concentratie

Je werk​ruimte is aan professionalisering toe

Je krijgt steeds meer werk waar je je goed voor moet kunnen concentreren of ontvangt steeds meer cliënten in je praktijk. Toen je begon was het prima, een tafel en kast die je nog had staan, leuke poster aan de wand en dat was het wel.

De laaste tijd stoort het je. Je bedrijf is aan het groeien en jij ook. Daar past een upgrade van je werkruimte bij. Je gaat een grotere kamer in je huis ervoor inrichten of kiest voor een praktijkruimte buitenshuis.

Je komt voor keuzes te staan waar je eerder niet zo over nadacht. Welk bureau kies je, is een kleur op de wand wat of wordt dat te druk voor je cliënten? ​Welke keuzes maak je voor een goede en toch sfeervolle verlichting?

Een goede energie, een goed gevoel in je ruimte, dat vind je ook belangrijk, zowel voor jezelf als voor je cliënten. Daarom ​kies je voor een Feng Shui inrichting met een rustige sfeer en uitstraling. Allemaal niet te druk maar mooi met elkaar in harmonie en balans.

Hoe ga je de ruimte optimaal indelen? Ruimte ​om te werken, ​te ontvangen, te bespreken en te archiveren. ​Met een apart zitje of juist niet. Met een sfeer waarin je je goed kunt concentreren en je cliënt zich op zijn of haar gemak voelt. ​

​De energie in mijn praktijkruimte voelt zoveel lichter na je advies!

Coachpraktijk in Breda

De Zakelijke Feng Shui Style Guide geeft je antwoord

Een compleet overzicht met alles wat je nodig hebt om van jouw werkruimte een plek te maken die rust, orde en kwaliteit uitstraalt. Die representatief is maar ook gezellig.

Waar het optimaal werken is en je zowel in het nu kunt zijn als de tijd kunt nemen om na te denken over je bedrijfstoekomst. Een plek waar jij en je cliënt zich welkom voel​en.

In de Style Guide vind je suggesties voor de indeling, meubilair, verlichting, kleur en stoffering én praktische en creatieve Feng Shui tips voor een lichte energie die ervoor zorg​t dat je vitaliteit, concentratievermogen en productiviteit verbeteren.

​Toe aan een beetje meer Zen in je zaak?

​Bel of mail me voor een vrijblijvend gesprek over jouw werkruimte.

Mail mij vrijblijvend je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.