Voelt jouw huis nog niet als thuis?


Richt je huis in met Kleur en Feng Shui
voor een fijne energie, meer rust en balans


Je huis of appartement is nog in aanbouw

Stapels tekeningen en een map met alle keuzes van de bouwer qua stopcontacten, keukenplaatsing, badkamerkeuzes heb je maar hoe alles er 'in het echt' uit komt te zien? Je raakt het spoor bijster en weet niet goed waarmee te beginnen.

Hoe zou het voor je zijn om er eens samen naar te kijken en jouw plannen en ideeën te toetsen op mooi, praktisch en Feng Shui proof?

OF JE BENT NET VERHUISD

Je hebt verzameld wat je mooi vond. Uit woonbladen, van woonprogramma's en Pinterest. Toch vind je het lastig om uit al dat moois de juiste keuze te maken voor je nieuwe huis.

Overzicht begint met iemand die uit jouw ideeën de essentie haalt en het vertaalt naar een interieur waar jij je weer fijn voelt.

JE WILT ALLEEN JE WOONKAMER OPKNAPPEN

Vrienden, familie, collega's, iedereen leeft en denkt met je mee, allemaal goed bedoeld en waardevol. Maar helemaal jouw smaak hebben ze niet. En zo blijf je achter met twijfels over kleur, keuze voor je nieuwe bank of de stijl van je open keuken.

Samen komen we eruit. Want niet ik bepaal, jij doet dat. Door mijn vragen en jouw antwoorden krijgen we stap-voor-stap helder welke keuzes voor jou en in jouw interieur het mooiste zijn.

Hoe voelt 'samen doen' voor jou?

Samen op pad voor jouw interieur. Nadat ik eerst een goede inventarisatie gemaakt hebt wat je wilt en vooral... hoe je je wilt voelen in je nieuwe huis.

Tijd voor een Feng Shui Kleur Advies en Interieur Plan?

De mooiste kleuren

Kleur... je wilt wel maar je durft niet goed. Want stel dat de kleur verkeerd uitpakt. Het te druk wordt... liever kies je voor veilig. Een wittint, grijzen of naturel. Het kan, het mag, maar soms zou je weleens iets spannenders willen.

Voorkom miskopen

Welke kleur je ook kiest... er is altijd iets moois van te maken. Alleen, welke kleuren kies je dan? Echt mooie behangsoorten, verf, meubel- of gordijnstof is best kostbaar om in een opwelling JA tegen te zeggen.

Feng Shui als basis

Je bent gevoelig voor sfeer dat weet je van jezelf. Je voelt het direct als de energie niet fijn is. Feng Shui spreekt je daarom erg aan maar echt veel weet je er nog niet van. Ik geef je duidelijkheid.

Jouw eigen interieurstijl

Jouw eigen stijl bepalen, creatieve ideeën bedenken kost tijd. En eigenlijk weet je het ook niet zo goed. Maakt het nog wat uit dat de kamer op het noorden ligt? En of je er werkt of tv kijkt?

Feng Shui Kleur Interieur Plan + Persoonlijke Begeleiding

De VIP behandeling, daar kies je voor bij een uitgebreid Plan
Antwoord op al je kleur-, indelings- en Feng Shui vragen, een unieke speciaal voor jouw smaak en huis ontworpen Sfeerkaart en Kleurpalet. De Feng Shui geïntegreerd in alle creatieve ideeën die ik voor je bedenk.

Alles afgestemd op jouw persoonlijke Feng Shui energie, de ligging, energie, gebruik van de ruimte, je smaak, stijl en wensen.

Jij weet dan zeker dat:
Je de juiste keuzes gemaakt hebt
Dure miskopen en spijt achteraf voorkomt
Je interieur een eigen en unieke sfeer heeft
Je zelf beslist wanneer je een en ander aanschaft, nu of later

Start met een Feng Shui Interieuradvies bij jou thuis

Voor wie is een Uitgebreid Feng Shui Kleur Interieurplan?

Je hebt een huis of appartement in aanbouw gekocht

Er zijn zoveel zaken waar je een beslissing over moet nemen voordat je ook maar iets in werkelijkheid gezien hebt dat je graag hulp hebt om zeker te weten dat je de beste keuzes maakt.

Je gaat je interieur veranderen of laat verbouwen

Een serre aanbouwen, nieuwe keuken en badkamer of een andere vloer door je hele huis. Alles staat even op zijn kop of ter discussie. Wat er is mag weer matchen met wat er komt.

Je begint zelf opnieuw in een ander huis

Wat je eerst altijd samen deed doe je nu alleen, keuzes maken voor je interieur. Niet eerder heb je er zo over na moeten denken. Wat vind je eigenlijk mooi? Wat is jouw stijl en hoe zorg je voor eenheid en harmonie?

Een frisse wind door je huidige interieur

Je gaat een nieuwe fase van je leven in. Op zich is je interieur nog prima maar er mag wel wat vervangen worden. Het lijkt je heerlijk om nu de spullen te kopen die je echt mooi vindt, maar waar begin je.

Wat klanten zeggen over Feng Shui Interieuradvies

Wat een ideeën in zo'n korte tijd, ik had het niet verwacht en de sfeer in huis voelt direct fijner.

Ans


"

Het voelt wat raar om met een vreemde door je huis te lopen maar dat went heel snel. Ik weet nu in elk geval wat mijn volgende stap is.

Mariëlle


"

Goede tips gekregen voor de zithoek en tijdens het advies meteen uitgeprobeerd, wat een verschil!

Caroline


"

De stappen voor Advies

Als eerste natuurlijk een vrijblijvend en Gratis Verhelderend Gesprek, telefonisch of via Zoom.

Om welke ruimten gaat het en voor welke zaken heb je een kleur- en interieuradvies nodig? Gaat het om keuzes voor de wanden qua verf en behang, vloerkeuze, stijl meubilair, keuzes voor de kleur van de bank of raambekleding?

Als je duidelijk hebt wat ik voor je kan betekenen maken we een afspraak voor het Korte Feng Shui Interieuradvies bij je thuis. Daarna beslis je of je verder wilt.

Nicky Beentjes - Vital Living - kleur- en stijladvies
Stap 1 - Feng Shui Advies bij jou Thuis

We bespreken af bij jou thuis voor een 'rondje huis' of het brainstormen over je bouwtekeningen. Jij stelt je vragen en ik denk creatief en vanuit Feng Shui met je mee.

Aan het eind van dit advies heb je een goed idee gekregen wat er nodig is om van je huis een thuis te maken. Hierna beslis je pas of je verder wilt met het Feng Shui Kleurplan.

Stap 2 - Offerte Feng Shui Kleur Plan

Een plan dat staat als een huis. Boordevol ideeën afgestemd op jouw persoonlijke Feng Shui, je Kleurprofiel inclusief Sfeerbeeld, Kleurpalet en inspiratie voor meubilair en verlichtingskeuzes.

Inclusief een uitgebreid Feng Shui deel voor een goede Feng Shui in je huis die gezondheid, liefde en overvloed in je leven stimuleert.
Je ontvangt hiervoor een offerte op maat.

Stap 3 - Presentatie en Begeleiding

Je ontvangt het complete plan in een luxe boekje dat we bij je thuis doornemen. De gekozen kleuren bekijken we in de betreffende ruimte om zo effect en lichtval goed te kunnen beoordelen.

Wil je meer begeleiding bij de uitvoering dan doen we dat op uurbasis. De presentatie bij jou thuis is inclusief. Reisonkosten zijn exclusief.

Over Nicky Beentjes

Hi,

Ik ben Nicky Beentjes

Life is supposed to be Fun. Dat is mijn levensmotto. Als het makkelijker kan, waarom doe je dat dan niet?

Weten wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt is mijn grootste drijfveer en daarom ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn leven én dat van jou lichter en leuker te maken.

Werken met kleur en energie voor jezelf en je interieur, ontdekken wat voeding werkelijk voor je doet, meer inzicht in jezelf en je levenspad en een sfeer in je huis realiseren die jou extra ondersteunt in wat je wilt. Dat is waar ik mijn klanten in begeleid.

Een Feng Shui Kleur Interieur Plan geeft je rust, overzicht en de zekerheid dat je de juiste keuzes maakt als je van je huis een warm en gezellig thuis wilt maken waarin jij tot bloei kunt komen.

Je investering voor de eerste stap, Feng Shui Interieuradvies bij jou Thuis

brainstormen aan je eigen keukentafel

INHOUD ADVIES

  • Brainstormen bij jou aan de keukentafel
  • Ideeën voor indeling, kleur en Feng Shui
  • Direct 'schuiven' voor instant effect
  • Het begin van rust en balans in huis
>