Feng Shui Consult

Balans tussen werk en privé
energetische webteksten

​Voelt jouw leven uit balans?

​Voel je je moe en ongeïnspireerd? Zit het op je werk tegen​, heb je strubbelingen in je relatie, gedoe met je kinderen of in de familie? Heb je een gevoel van stagnatie, stapelen de tegenslagen zich maar op? Kortom... is de balans, de flow, harmonie en liefde momenteel ver te zoeken?

Als je al jaren in hetzelfde huis woont en je niet echt wat veranderd hebt aan je dagelijks leven of werk, dan is het hoogstwaarschijnlijk een 'energie' probleem. Je reageert op de energie van dit jaar en dat in combinatie met hoe jullie je huis gebruiken (waar slaap je, welke ruimten ben je vaak, wat doe je daar) kan de oorzaak zijn van dit gevoel.

Met Feng Shui ontdek je waar die 'energetische blokkades' zitten die van invloed kunnen zijn op wat je nu ​meemaakt. Door de energie weer in beweging te brengen lossen blokkades op en ​verandert stagnatie ​in flow.

Aan de hand van de ​energiekaart van jullie huis (bouwjaar in combinatie met windligging) en jullie geboortedatum maak ik een analyse van de energie in huis en hoe dat jullie leven beïnvloedt én laat ik je zien en ervaren hoe je de flow weer terugkrijgt.

Als Interieurontwerper én Feng Shui Consultant zorg ik er natuurlijk ook voor dat ​mijn suggesties esthetisch verantwoord ​zijn en een goede Feng Shui bevorderen. Ofwel jouw kwaliteit van leven verhogen.

- Indelen
- Kleuren kiezen
- Sfeer verbeteren
- Stijl bepalen
- ​Accessoires ​kiezen en vanuit Feng Shui ​en de 5 Elementen leer op de juiste plek zetten.

​​
​Feng Shui ​zet je in bij:

- ​​Concentratieproblemen
- ​​Conflicten of irritatie tussen ouder en kind, op je werk
- ​Moeite met studeren​
- Financiële tegenslagen die niet te verklaren zijn
- ​Slaapproblemen
- ​Kleine gezondheidsklachten
- ​Gebrek aan waardering op je werk
- ​Het vinden van een partner
- Indelen keuken en badkamer
- Beoordelen verbouwingsplannen voor optimale flow
- Planning van activiteiten (opening, verbouwing)

Werkwijze Consult

- Voorbereiding (plattegrond, persoonlijke astrologie)
- Bezoek aan ​de woning, inventarisatie wensen en rondleiding
- Uitwerking rapportage
- ​Toelichting op rapportage (telefonisch of persoonlijk)

​Je investering voor een Feng Shui Woning Consult tot 100 m2 is 788 euro ex btw, ex reisonkosten van 0,50 p/km retour en geldende parkeerkosten.