​​​Sta jij op een kruispunt in je leven​?

 • ​In je werk ​
  Je vraagt je de laatste tijd af of dit het nu is. Of je al je talenten wel gebruikt in het werk ​dat je nu doet. Hoe zou het zijn om je droom te volgen die je al jaren hebt? ​Zou dat beter passen bij wie je werkelijk bent?
 • ​​In je relatie
  Waarom is er de laatste tijd zoveel strijd tussen jullie? Het voelt niet meer 'kloppend'. Waar ligt het aan? Is het van voorbijgaande aard of is er echt wat aan de hand?
 • ​​​​In je huis
  ​​De energie thuis voelt niet meer ok en je wilt het anders. ​Omdat je net gescheiden bent, gaat samenwonen ​met een nieuwe partner​ of je kinderen het huis verlaten. Je huis ​voelt niet meer als thuis. Hoe kan Feng Shui je helpen?

​Je voelt aan alles dat er een verandering op komst is. Tegelijkertijd ben je er bang voor, roept het onzekerheid op en zou je ​willen weten wat het beste bij jou past. Wat kun je doen​? Welke keuzes heb je en ga je maken?

​Vanuit jouw persoonlijke Feng Shui Astrologie (Feng Shui Destiny) geef ik je meer inzicht en helderheid over je werk​, je relatie​ én de inrichting van je huis.

Wat je geboortemoment vertelt

Je bent niet voor niets op het juiste moment geboren. Daar was een reden voor. Jij bent uniek, jouw talenten zijn ​speciaal en ​nodig in ​onze wereld.

​​Feng Shui Astrologie helpt je te ontdekken welk pad voor jou bestemd is. Welke meegekregen talenten je verder kunt ontwikkelen voor een leven in vervulling en overvloed.

Het vertelt je ook meer over wie je bent, ​je karakter en relaties met anderen en hoe je het maximale uit je leven haalt door meer 'in lijn te komen' met de energie om je heen.

​​Geboortekaart (WAYIP Card)​

WAYIP staat voor Who Are You In Pictures. Een kaart waarin ​jouw moment van geboorte (jaar, maand, dag en uur) vertaald is naar de 5 elementen: vuur, aarde, metaal, water en hout.
Elk element met zijn eigen kwaliteiten. Samen het landschap vormend waarin jij leeft en de wereld om je heen bekijkt.

De kaart geeft je een korte uitleg en benoemt een aantal karaktereigenschappen die ​bij jou aanwezig zijn. Voor meer uitleg maak je een afspraak voor een Reading of volg je een workshop.

Vraag ​jouw gratis WAYIP kaart met karaktereigenschappen ​aan via nicky @ vital-living.nl

Reading​

​Wil jij meer weten over jezelf​, je ​carrièrepad​, karaktertrekken en relaties met anderen?

Ben je benieuwd:

 • In welk type werk jij meer vervulling vindt?
 • Of je meer geschikt bent voor zelfstandig ondernemerschap of een baan?
 • Wat jouw grootste kracht of talent is en hoe je dat het beste inzet in je werk
 • Naar meer inzicht in jezelf en je relaties met anderen?


​Vraag dan een ​Telefonische Reading aan voor 97 euro. ​
Stuur voor een afspraak een berichtje naar nicky @ vital-living.nl ​