De ‘multi-vrouw’ als ondernemer, wat is jouw rode draad?

Jij kan gewoon teveel! Je hebt teveel interesses en komt gewoon tijd tekort om alles wat je leuk vindt te doen. En dat is helemaal geen probleem maar kan wel gedoe geven als je een eigen bedrijf hebt.

Want je hebt tijdgebrek omdat je én je klanten helpt, én talloze trainingen volgt, én het thuis op orde houdt, én aandacht hebt voor de mensen om je heen, én net weer iets anders gaafs ontdekt hebt waar je je dolgraag NU in wilt verdiepen...


Herkenbaar voor je?


Ondertussen weet je best wat je het allerleukste vindt (op een zeker moment) maar aarzel je tegelijkertijd om echt alleen daarvoor te kiezen. Want dat betekent dat je een aantal andere zaken zou moeten loslaten in je bedrijf. En dat... is nou net het punt, dat voelt gewoon niet goed.

Je wilt namelijk de ene keer het ene heel goed doen en dan vraagt de energie in jou om de focus op iets anders. Het wisselt, per seizoen misschien wel.

Resultaat van al dat geworstel in en met jezelf en al je interesses is dat je onduidelijk bent in je communicatie, te weinig van de juiste klanten aantrekt en af en toe gefrustreerd uitroept... 'had ik maar een baan!'

Gewoon uitvoeren wat de baas wil, nergens over nadenken en door.

Alleen zit je niet in die situatie en als je hem wel zou  hebben is het tegelijkertijd ook je ergste nachtmerrie want elke dag hetzelfde doen??? Nou nee.


Vind de rode draad van jou als multi-ondernemer


Jij bent die multi-vrouw met een eigen bedrijf waar je gewoon een succes van wilt maken. Met opdrachtgevers die begrijpen dat ze jou voor heel veel kunnen inschakelen. En dat je dan ook nog hele goede kwaliteit levert.

De kunst is dan om de rode draad te vinden tussen alles wat je doet en dat op de juiste manier te communiceren. Op je website bijvoorbeeld. En daar zit hem vaak de crux, dat lukt je niet of niet goed genoeg.

Waardoor je het gevoel hebt dat jouw website niet meer klopt met wie jij bent en wat je wilt uitstralen. Hij is niet meer representatief voor wat jij aanbiedt.

De energie is 'off'.
En dat... dat kan anders.


Mijn eigen rode draad

Ik ben zelf ook zo'n multi-vrouw ondernemer. En ik heb er wat mee geworsteld... mijn rode draad.

Uiteindelijk bleek mijn rode draad werken vanuit Kleur en Energie en dat vertaalt zich op 3 vlakken: Identiteit, Creativiteit en Spiritualiteit.

Neem daarbij mijn insteek alles is energie en alles is met alles verbonden en dan zou je me kunnen typeren als een 'holistisch designer' voor een licht en kleurrijk privé en zakelijk leven.

Mijn expertise loopt van Kleur, Tekst en Vormgeving voor websites tot inzicht geven met astrologie. Van kleurrijk inrichten tot inspiratie voor gezonde maaltijden vanuit de Oosterse visie op voeding.

Ik kan je wel zeggen... er ging heel wat tijd overheen voordat ik mijn eigen rode draad vond.

Daarom snap ik zo goed waar jij mee worstelt. Gelukkig vond ik zelf het antwoord in Kleur en dat kan voor jou ook zo zijn. Ik help je er graag bij.


Zit jouw rode draad in de knoop?


Sta je op een kruispunt, wordt het tijd voor verandering? Om een iets andere insteek van al jouw opgebouwde kennis en het vinden van een nieuwe rode draad?

Kan heel goed als je nu in een andere levensfase terecht bent gekomen. Zeker als je rond de 50 bent en al heel veel gedaan en gezien hebt en nu voelt dat het tijd is voor meer voldoening en vervulling.

Uit de knoop halen van jouw rode draad begint met mijn Gratis Kleur Brainstorm gericht op
no-risk, just fun met zeker weten een paar inzichten waar je mee verder kunt.

Over de auteur

Nicky Beentjes  -  Kleur Coach en (Feng Shui) Vormgever.
Ik werk met de kracht van energie en de betekenis van kleur voor de realisatie van websites en interieurs die meer 'jou' uitstralen. Inspiratie, advies en ontwerp voor bewuste ondernemers en huiseigenaren 45+

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>