Contact

​​​​​​​​Heb je een vraag?

​Stel ​​je vraag via de mail ​​​​​of gebruik ​onderstaand formulier​. 
​Direct bellen ​mag natuurlijk ook​: 06 - 5320 558​8 (ma - vrij 9.00 tot 17.30)

Ik ben Nicky Beentjes

En ik ben graag je gids. Iemand die je bevestigt dat je mag zijn wie je bent. En jou motiveert om te doen waar jij je prettig bij voelt. Ik help je in de transitie van allerlei dingen ‘moeten’ doen naar realiseren wat jouw hartsverlangen is. 
Ik herken je gevoel en zat er net als jij nu, middenin.
Het innerlijke weten, de onrust en toch de stap blijven uitstellen. Mijn diepste verlangen blijven ontkennen. Mijn lichaam die het al lang wist en protesteerde, mijn hoofd dat zo lang eigenwijs bleef.

Inmiddels weet ik hoe het voelt als je ​echt voor ​j​e ​diepste verlangen kiest. En daarom begeleid ik je heel graag naar een leven met meer ​plezier, liefde en vervulling. Omdat je eindelijk doet wat ​je diep van binnen al wist maar niet eerder durfde.

Voor mij was er een vraag én een grote stap voor nodig om echt mijn hart te gaan volgen. Te gaan doen waarom ik hier ben. Lees welke grote stap ik zette. 

Gratis Verhelderend Gesprek

  • Deze gebruik ik voor het berekenen van jouw 5 Elementen Astrologie tbv het Verhelderend Gesprek.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vital Living Feng Shui
Nicky Beentjes
Schouwtjeslaan 98
2012 KK  Haarlem
06 - 5320 5588

KVK 34091788
BTW-nummer op aanvraag
Bank NL61 INGB 000 6870014