Conflicten op je werk oplossen met Clearing

business clearing

Conflicten, irritaties en frustratie op je werk. Tussen jou en je baas of met een collega. Dat is lastig want het maakt vaak dat de sfeer gespannen is, je met minder plezier je werk doet en gefrustreerd thuis komt.

Je kunt je blijven ergeren, er eindeloos over praten maar feit blijft (energetisch gezien) dat iets in de ander jou triggert. Er is dus een bepaalde connectie tussen jullie. Ook al gaan je haren er recht van overeind staan.

De enige manier om hier goed mee om te kunnen gaan is acceptatie van de situatie en de ander. Alleen dat vinden we vaak zo lastig.

​Wat zijn Clearings?

​Clearing​ is ​een overdracht van ​liefdevolle en oordeelloze energie van mij naar jou.

Met een gerichte meditatie-op-afstand zorg ik ervoor dat jouw 'systeem' in je eigen tempo spanning en stress kan ontladen. Hierdoor voel je je krachtiger, meer ontspannen, opgewekter en beter in staat dat wat er in je leven gebeurt te accepteren.

Het ​verandert bovendien je uitstraling waardoor mensen ​positiever op je reageren.

Conflicten en irritaties oplossen met Clearing

​​Spanningen op het werk, onbegrip tussen jou en je partner. Irritatie en frustratie. Het maakt je leven soms nodeloos ingewikkeld. Met een serie Clearings merk je al snel verbetering.
Dat gebeurde ook na een aantal Clearing sessies die ik Jan gaf.

Jan (mijn cliënt) heeft een moeizame communicatie met Janneke (bazin)

Testimonial van Jan over Clearing

 1. Hoe was de werkverhouding met ​Janneke voordat jijzelf de Clearings ontving?
  Waarom vond je deze zakelijke relatie 'moeizaam'?


  We begrepen elkaar vaak verkeerd waardoor er bij ons allebei irritatie ontstond wat ​een goede werksfeer niet bevorderde.
 2. Hoe is de relatie tussen jullie veranderd?

  ​Er is veel meer begrip ontstaan en onze communicatie is veel meer ontspannen.
  Het voelt alsof er blokkades verdwenen zijn door de Clearings zonder dat er sprake is geweest van het daadwerkelijk benoemen ervan. ​Hierdoor verloopt onze communicatie veel soepeler​ en vrijer.
 3. Zou je de Clearings aanraden in een werksituatie waarin communicatie tussen mensen een struikelblok is?

  ​Jazeker, het is een mooie manier om zonder woorden maar puur door energie uitwisseling de verstandhouding te verbeteren. Want die communicatie die is nou juist zo lastig, daarin vonden we elkaar niet en ontstond de irritatie en spanning.
  ​Na een aantal Clearings is die onderhuidse spanning tussen ons verdwenen waardoor er meer ontspanning, openheid en lichtheid ontstaan is.
 4. Wat zou je als belangrijkste resultaat benoemen van de Clearings?

  ​Ik ga weer met plezier naar mijn werk. Onze verstandhouding is als een blad aan een boom gedraaid en de ​communicatie tussen ons is een stuk fijner en toegankelijker geworden.

​Wil jij weer ​plezier in je leven​ en je werk?

​​​Niet meer geplaagd worden door zorgen, somberheid, irritatie, spanning en frustratie​ op je werk of thuis? Probeer dan eens een aantal Clearings.

​​​Vraag een ​vrijblijvende telefonische uitleg aan en ontvang 1 Proef Clearing t.w.v. 55 euro gratis.

Ja, ik wil graag lekkerder in mijn vel zitten met Clearings

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

About the Author Nicky

Schatgraver naar dat wat jij het allerliefste wilt zijn en doen. Met hulp van Chinese Astrologie, Feng Shui en Creatief Inrichten.

follow me on:

Leave a Comment: