Meer rust, ruimte en focus in je hoofd

Soms is je leven overvol

 • Is er stress op je werk​
 • Zit je hoofd van alles wat je moet en wil
 • Voel je je gespannen en geïrriteerd
 • Kom je tijd, rust en ruimte voor jezelf tekort
 • Zou je het liefst even helemaal niks moeten​, ​zodat je weer tot jezelf kunt komen

Wil jij af van de drukte en het gedoe in je leven?

 • Zou je je graag meer ontspannen ​en relaxter willen voelen?
 • Een leger hoofd hebben waardoor er ruimte is om na te denken
 • Het overzicht behouden en je niet zo op laten jagen
 • Het leven meer nemen zoals het komt in plaats van je druk te maken over alles en iedereen
 • Zelfverzekerder en daadkrachtiger willen zijn in wat je wilt?

Maar besef je tegelijkertijd dat je gewoon geen tijd kunt vrijmaken voor een cursus Mindfulness, yoga of andere trainingen die je hierbij kunnen helpen?

energiek en vitaal zijn

Ik heb een mooie en eenvoudige oplossing voor je

Een oplossing die maar 1 ding van je vraagt. Openstaan voor de mogelijkheid dat je leven ook makkelijk kan zijn. Een manier die je, ​zonder dat het je extra tijd kost 'traint' in loslaten.

Die ervoor zorgt dat je ​het leven ​meer neemt zoals het komt. Een manier die je tegelijkertijd rust en energie geeft. Ontspanning én daadkracht.

​​Clearing op Afstand

​Ik heb het over 'Energy Clearing', een healing op afstand die maakt dat je steeds gemakkelijker uit je 'eigen gedoe' kunt stappen. Puur door jouw verbinding met het liefdevolle en oordeelloze energieveld dat ik voor je creër.

De connectie die je met dit veld maakt geeft jouw onderbewuste het signaal dat het veilig is om zaken los te laten. Hoe meer je los kunt laten, hoe meer ruimte, vrijheid en ontspanning er ​in jou ontstaat.

Wat je loslaat?
Daar heb ik geen invloed op, ​het loslaten gebeurt volledig in overeenstemming met wat jouw onbewuste energielichaam voelt dat goed is en in het tempo dat daarbij past.

Jouw verhaal, jouw ​verleden, jouw zorgen, de oorzaken en gevolgen... het hoeft bij een Clearing allemaal niet gezegd en uitgesproken te worden. Het draait om de 'frequentie' van de gebeurtenis, niet ​​je verhaal.

Concreet betekent dat dat we voorafgaand aan een Clearing sessie op afstand, geen contact hoeven te hebben over wat je dwarszit, wat je graag wilt loslaten. Een onwennig gevoel voor de een (hoe kan dat nou), een prettig gevoel voor de ander (fijn dat ik ​niet weer in mijn verleden hoef te graven)

De frequentie van het energetische veld voelt zo veilig voor jouw systeem dat er vanzelf opgebouwde spanning in jou ​mag en kan verdwijnen. Je laat los wat kan, elke ​sessie een laagje dieper.

​​Persoonlijke Clearing Aanbieding ontvangen?

Ja, ik wil graag lekkerder in mijn vel zitten met Clearings

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.