​​5 Elementen Geboortekaart
​​Ontdek jouw ware talent​ en haal het maximale uit je leven

Vijf Elementen Geboortekaart

WAYIP Kaart


Heb jij al tijden het gevoel dat je niet op je ware pad zit? Dat je niet doet wat je eigenlijk zou moeten doen? Wil je graag weten wat je zielsmissie is, het werk dat echt bij je past?

Het moment van je geboorte staat vast, dat heeft je de kwaliteiten gegeven die je verder kunt ontwikkelen. Weet je jouw potentie dan maakt dat je leven een stuk ​makkelijker.

Je weet beter wat je wilt, kunt de juiste keuzes maken en met de duiding van je levenspad ontdek je ook op welk moment je wat het beste kunt doen.

​​Je geboortedatum ​wordt vertaald naar een combinatie van de 5 Elementen, Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout. ​

De interactie van alle elementen onderling en met het element van je dag vertelt je meer over jezelf, je talenten en levenspad.

De bovenste rij plaatjes staat voor wat je laat zien aan de buitenwereld. De onderste rij hoe je van binnen bent. Alleen zichtbaar voor wie jou beter kent.

​​Ontdek gratis welke elementen j​ij hebt

Of wil je liever een mooie kaart?​​


​Als je net als ik een beelddenker bent dan vind je een mooie kaart met de elementen van je geboortedatum misschien fijner.

Het omlijnde plaatje is het startpunt. Op de ​voorbeeldkaart een Yang Water persoon​, de karaktereigenschappen van een Yang Water persoon vind je op de kaart.

​Ben je benieuwd welke combinatie van de 5 Elementen jij in je geboortekaart hebt?
Bestel dan jouw persoonlijke WAYIP voor 10 euro​.

​Voor een complete duiding boek je een Life Consult Chinese Astrologie of vraag eerst een Gratis Inspiratie Gesprek aan voor meer informatie.

Bestel je eigen WAYIP Kaart voor 10 euro

Vijf Elementen Geboortekaart
Totaal: € -

​Meer weten?

Gratis Inspiratie Gesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.